Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gleda li neko raspali United?

City imao i dve odlicne sanse da povede do poluvremena, medjutim Dzeko i Nasri nisu iskoristili.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Namučih se sa ovim stream-ovima Ali preko Veetle : http://sports23523.blogspot.com/p/channel-3.html ..Rumuni, ali se lepo gleda, napokon...
      Prvo poluvreme 0:0... polušansi na obe strane, MU naravno drži loptu, ali malčice neubedljivo...

Što im je lep stadion
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Zavrsena prva poluvremena.
        Hmmm ,uglavnom sam pratio City i Viljareal , Viljareal rano preko Cania zabio i onda puna dominacija Citya , moglo je nekoliko puta zavrsiti u mrezi , uglavnom lopta kod Kolarova , on je izvodio prekide sem jednom kad je Silva , Lopeza pogodio. Na kraju maestralan prolaz Kolarova i autogol Marchene za 1:1
        Napoli i Bayern zanimljiv mec , nisam vidio gol Kroosa cini mi se , ali vidio sam autogol Badstubera , Bayern konacno primio gol , bice gutavo 2 poluvreme ali msm da Bayern moze do jos jednog bar gola.
        Inter preko Pazzinia vodi a Benfica u Bazelu isto vodi 0:1 , nisam vidio gol iz Svicarske.
        Grupa C najnezanimljivija , 1:0 za Real , 0:0 Dinamo , nezanimljivo skroz.
        Otelul i United sam posle ovog prvog najvise pratio. Otelul je imao par naleta , mogli su preko jednog boljeg suta do gola , Mancehster imao 2 solidne priike , Grahovac jednom odbranio , jednom preko gola.
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Namučih se sa ovim stream-ovima Ali preko Veetle : http://sports23523.blogspot.com/p/channel-3.html ..Rumuni ali se lepo gleda, napokon...
          Prvo poluvreme 0:0... polušansi na obe strane, MU naravno drži loptu, ali malčice neubedljivo

Što im je lep stadion
          Nije Oteluluov stadion nego od Dinamo Bukurest , Otelulov ne zadovoljava uslove LS ;)
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
            Mancini mora dovesti jos nekog defanzivnog veznog,nema covjek koga da uvede,malo mu ova trojica na terenu...da mi je samo znati kakav on sistem postavlja pred utakmicu i kako posmatra svakog protivnika pojedinacno
            On je ubjedljivo najslabija karika City-ja!

City osjeca veliki pritisak da mora proci grupnu fazu i da se u sto boljem svjetlu predstavi u svojoj prvoj sezoni u LS. Takodje, moze se desiti i da izgore od silne zelje, a svakako da je problem i gospodin Mancini.

Napoli dao gol iz nicega, ali jbg, takav je fudbal. Cesto zna biti nezahvalan, ali mislim da ce Bayern to zavrsiti, ali ne bi bilo ni veliko iznenadjenje ako ne pobjede, jer Napoli zna biti tvrd pogotovo na svom terenu.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
              Nije Oteluluov stadion nego od Dinamo Bukurest , Otelulov ne zadovoljava uslove LS ;)
              Heheheh, pa ko je rekao drugačije ?
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Junajted previse potcenio protvinika
                Siti odlicno igra, zasluzili su i 2. gol, ali odlicno je odbranio Lopez udarac Dzeke.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Cekam samo jos smrdljivi Junajted za pare. Pu sta sam docekao da igram Mancester
                  Moze se desiti da i ja padnem na njima, valjda ce u nastavku rastimati Otelul.

Izvinjavam se za Off...
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Poznavajuci United , zavrsice ili 0-1 ili 0-2 ;)

Comment

• Ma može i iz penala 1:0 Runi
                      sigpic

Comment

• Tako je buzgo dokazi da si prava buzga po hiljaditi put dokazi da si cista snaga i fizikalija da ti je IQ u rangu sa blago zaostalim osobama.

Comment

• Zašto crveni, majko moja
                          sigpic

Comment

• Sta je sad uradio "najbolji stoper sveta" ?

Odlicno se ovo razvija, jos da Napoli da gol i prolaze dalje a Siti se bori za 3. mesto. Ajmo Edinsone, kao i uvek kad je bitno!

Mada je Bajern bolji kad se sve sagleda, bar ovo sto sam ja gledao, nestalo mi struje u jednom periodu.

Ako neko gleda Real, zanima me jel opet igraju prelepo i sve iz prve?
                            sigpic

Comment

• Ponekad mi žao ovog Liona ali ponekad
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Tako je 2:0 Runi-penal
                                sigpic

Comment

Working...
                                X