Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• svako ima svoju listu, i zaista je teško biti objektivan u ovakvim stvarima ;)

Comment

• Originally posted by edohz View Post

svako ima svoju listu, i zaista je teško biti objektivan u ovakvim stvarima ;)
      Cinjenica da je Xavi na ovoj listi
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
        Cinjenica da je Xavi na ovoj listi
        U ovom momentu Cavi vise zasluzuje da bude na listi od Mesija. Jedna svetska titula vise.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bez obzira ne zasluzuje da bude medju 11 najboljih u istoriji ove igre, ne samo u 11 nego u 111 ;)
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
            Ti si postavio kriterijum dokazivanja u razlicitm klubovima i na osnovu toga izbrisao Messija sa liste najboljih svih vremena, a onda u tu listu uvrstio igrace koji su igrali za samo jedan klub. Ja ne kazem da ti igraci koje si naveo nisu medju najbolji svih vremena, naravno da jesu, samo mi je smesno sto si izbacio Messia zbog prilicno glupog kriterijuma, koji posle ni tebi nije bio bitan kad si uvrstio ovu trojicu. Nego si Messija realno izbacio zato sto ga mrzis kao i celu Barsu, i onda si izmislio to dokazivanje u razlicitim klubovima, eto tek da Messi ne bude tu. I sad ce jos da ispadne da ja branim Messija i Barsu a mrzim ih kao i svi na forumu, i 100 puta sam rekao da mi Messi nije ni blizu mnogih umetnika ove igre, ali da je medju najboljima svih vremena, to jeste, iskljucivo zbog efikasnosti...
            Postavio sam ga u ovom vremenu, da mislim da je validno, trojica koju si obelezio nisu igrala moderan fudbal, to je potpuno druga prica, sve je postalo drugacije od Maradone, neki ce reci da nije on uzrok ali ja posto ga obozavam cu reci da jeste. On je taj koji je naterao vlasnike da shvate da superzvezda menja sve i da neki ljudi donose razliku. Od tog vremena do sada, za najboljeg na svetu su proglasavani samo oni koji su to radili, jurili izazov, grizli za necim novim. Svi sem Mesija.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Postavio sam ga u ovom vremenu, da mislim da je validno, trojica koju si obelezio nisu igrala moderan fudbal, to je potpuno druga prica, sve je postalo drugacije od Maradone, neki ce reci da nije on uzrok ali ja posto ga obozavam cu reci da jeste. On je taj koji je naterao vlasnike da shvate da superzvezda menja sve i da neki ljudi donose razliku. Od tog vremena do sada, za najboljeg na svetu su proglasavani samo oni koji su to radili, jurili izazov, grizli za necim novim. Svi sem Mesija.
              Aha, onda OK...
              Sve u svemu, tesko se moze napraviti objektivnih top 10 svih vremena, uvek ce nekome faliti neki kriterijum, da li SP, LS, igranje u jakoj ligi ili nesto cetvrto... Moglo bi eventualno top 10 jedne generacije, mada je i to tesko, pogotovo u poslednjih 20-ak godina sa ogromnim porastom broja fudbalera...
              sigpic

Comment

• Ja razumem da ljudi ne vole tog Messija, ali on je najbolji strelac Barselone u istoriji... a ima jos barem 5 dobrih fudbalskih godina ispred sebe! Naravno ako ostane u Barsi.

Comment

• Evi pogledao sam sazetak golove,kakav smekerski gol Ramiresa,covjek izrastao u junaka i pvog meca i drugog,i kako je El Nino smekrski zapecetio sudbinu Barse,samo ne skonta zasto Teri dobi crveni,udario nekog bez lopte.
                  Ni sam ne znam kako su izdrzali drugo poluvrijeme bez gola igraci Celzija,volio da uzmu LS,najvise radi one sirotinje Di Mateo da ga Roman zadrzi i nagradi.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Di Matteo ce ostati osvojio ili ne osvojio, barem ja tako mislim.
                    Veceras jos jedan spektakl. Nista od famoznog el classica u finalu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                      I to sa kakvom loptom Da Ronaldo i Mesi sutnu ovo otpala bi im noga
                      zar Messi po tebi ima jak udarac? Nego,kkako mozes tako reci za Ronalda??Svi znamo da ima fantasticno jak udarac i da zbog toga ulazi u istoriju..sta sve necu procitati

Ako je to potrebno, onda odmah da iz liste najboljih svih vremena otpisemo Del Piera, Maldinija, Scholesa, Giggsa, Gerrarda, Terry-a, Raula, Tottija i ko zna kolko jos njih kojih se sad nisam setio...
                      Zaboga Tony,zar bi ti Gerrarda stavio u najbolje svih vremena?Totija,Terija,Skolsa?daj jbt,sta pricas to..Oni su imali svoje trenutke,neki od ovih malo i vise...ajmo staviti tu i Deja Savicevica,Piksija...mislim,nerealno!Del Piero na primer Maldini,njih dvojica najvise ,po meni.Ali staviti ih u najbolje svih vremena u isti kos sa Maradonom,Peleom..pa Zidanom i pravim Ronaldom!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                      sigpic

Comment

• Čelsiju će mnogo igrača faliti u finalu, biće zajebano, ali koj bi ga znao ... Sad, kad niko nije očekivao pre ove sezone da mogu ovako daleko, možda najzad ostvare najveći san .. Drogbaliti, Lampard, Čeh i ostali starosedeoci to svakako zaslužuju .. Sve se vraća, sve se plaća, kad se vratilo sinoć, može i u finalu da se nadomesti ona 2008. ....

Ali, Aca Englez: '' Teri sigurno neće nedostajati Čelsiju, ako bude penala u finalu'' ...

Comment

• Hhahahahahahahaah jao Na kojem kanalu taj Aca prenosi ?

Comment

• Jos je Murinjo porucio Celsiju da ih ceka u finalu,e sada samo jos on da dodje do finala..

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                              Hhahahahahahahaah jao Na kojem kanalu taj Aca prenosi ?
                              Na rtsu. Kako on meni ide na ganglije
                              Najdraže mi od svega što im je Tores zabio . Čelzi zasluženo, izdržali su celo drugo poluvreme sa igračem manje. Eto ni sudije im nisu pomogle, pa bio je red da i njima se vrati sve što su im poklanjali predhodnih godina. Era Barse je gotova, počinje era kraljevskog kluba. Real šampion.

Comment

• Sinoc nisam htjeo da kvarim slavlje i euforiju koja je bila na forumu . Jos se jednom pokazalo mogu se svi iz UEFA-e napinjati da Barcelona prodje, ali ako On (Bog) odlucio da Chelsea prodje tako ce biti. Mogli su se napinjati do sutra, ali nece da moze.

Najbolji igrac Bosne i Hercegovine je cestitao Chelsea-u.

Comment

Working...
                                X