Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zamalo da Hart zabije
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Nek izvole svi na San Mames pa da vidimo,Hannover ne bi znao sta ih je snaslo
      Eh sad brate, ne mogu mnogo jaci timovi od Hannover-a...

Bilbao je imao teskog protivnika to je cinjenica, ali PSV nije jaci od Twente-a. Besiktas je po meni solidan tim, ali svakako jaci od Standard-a. Nisam ni rekao da su Nemci jaci od ovih iz Spanije, sta ste napali jbt..

Mislio sam na dominaciju po broju timova..ccc..
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Koja bi ludnica bila da ga je dao Hart
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Zamalo, uhhhhhh, sad mi je laknulo Lele Wade, sta bi' ti radio da je uslo ovo od Harta
          sigpic

Comment

• bravo za sporting, kakva šansa na kraju za harta olmipijakos ispao.

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
              Koja bi ludnica bila da ga je dao Hart
              Torres bi se objesio.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ža dlaku šinko.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                  Zamalo, uhhhhhh, sad mi je laknulo Lele Wade, sta bi' ti radio da je uslo ovo od Harta
                  Smejao se slatko..Ne mozes gol od golmana primiti jbt.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Aj , aj

Kad je Hart krenuo sjetio sam se Palopa kad je dao , pa je Sevilla kasnije osvojila ..

Sudija je trebao da produzi bar jos 2-3 minute , ali jbg sta je tu je ..
                    https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Izgleda ce Nasri ostati bez trofeja ove sezone, a otisao je u City da osvaja.
                      Originally posted by maliajnstajn
                      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...18-7462100-963
                        ovo je da poludis od muke

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                          Torres bi se objesio.
                          Hart bi mu doneo kanap
                          sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            Smejao se slatko..Ne mo's gol od golmana primiti jbt.
                            Nije za dzaba Rui Patricio prvi golman reprezentacije.Skidace on na leto sve i svasta Svabama i Lalama.

Da sumiramo, plasma su obezbedili ekipe Atletika iz Madrida, Valensije, Bilbaa, Salkea, Sportinga, Hanovera, Metalista i AZ Alkmara.
                            To mu dodje i moja trenutna lista favorita.
                            Ako nista drugo bice jedan zanimljiv mec, eventualno dva.Vise cu iscekivati meceve LE nego LS.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Eh sad brate, ne mogu mnogo jaci timovi od Hannover-a...

Bilbao je imao teskog protivnika to je cinjenica, ali PSV nije jaci od Twente-a. Besiktas je po meni solidan tim, ali svakako jaci od Standard-a. Nisam ni rekao da su Nemci jaci od ovih iz Spanije, sta ste napali jbt..

Mislio sam na dominaciju po broju timova..ccc..
                              Ma ne gledam ja to kroz protivnike,jer to i nije toliko mjerodavno.Moras da znas da Bilbao ne bi nadigrao Valencia-u onako kako je to uradio Utd-u,Sismisi su i bolja ekipa sto se Primere tice.Takodje imaju iskustvo igranja u ovom takmicenju,cak su ga i osvajali.Atletico Madrid je i osvajao takmicenje,a i Falcao,Diego i ostali imaju potrebno iskustvo sto se ovog takmicenja tice.Meni su i pored fantasticne igre koju imamo priliku da vidimo od Atletic-a,Valencia i Atletico Madrid najveci favoriti za osvajanje trofeja.
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ma naravno. Mene Bilbao nije iznenadio, znao sam da ce da izbace United.

Sada, mislim da sa njima Valencia moze izaci na kraj, mada nista nije sigurno. Ja bih iskreno voleo da oni osvoje LE.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X