Jeste provalili kako je ovaj komentator sa RTS-a jedno deset puta pobrkao Sanju i Zervinja (kog naziva Brazilcem) ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cestitam navijacima Milana na prolasku.
Arsenalovi igraci su danas ostavili srce na terenu i dokazali da mogu lepo igrati. Prezadovoljan sam !Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostJeste provalili kako je ovaj komentator sa RTS-a jedno deset puta pobrkao Sanju i Zervinja (kog naziva Brazilcem) ?sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Slican glas Acinom ... Nisam onda toliko ni paznju pridavao koliko je utakmica bila dobra ... Sutra Barsa-Bayer, tu je sve odluceno , Apoel-Lyon , malo naporan mec , Lyon ce bunkeraski , svasta moze biti ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostZnaci ne zna se ko je gori od svih na RTS-u... Mada ovaj sto je komentarisao vcrs je donekle ok, mada i on nije normalan, ali bolje i on nego Pedja "Neznalac" Strajnic i Aca Stojanovic i njegove "fantasticne" najave meca...sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Arsenalovci nemojte biti tuzni zbog ovoga, uzmite ovu tekmu kao motiv za nastavak sezone. Sjajno ste igrali i bilo je tesko ocekivati da se moze do produzetaka na kraju. Kolko tolko ste spasili obraz, kako svoj, tako i Engleskog fudbala. Nadam se da cete ovako ubijati i u premier ligi i na kraju prestici Totenham.
Ja sam gledao Benficu i hvala Bogu sto imam arenu pa nisam morao slusati onog ****** komentatora na FTVu. Mislim da Zenit nije planirao poceti onako defanzivno utakmicu ali Benfica je od samog pocetka diktirala tempo i Zenit je bio primoran da se povuce. Primili su gol u 45+ i to je bilo jako nezgodno, ali bilo je ocigledno da im je u glavi bio samo onaj gol prednosti sto su imali uoci ove tekme. U nastavku Zenit preuzima inicijativu sto se tice posjeda lopte ali sve je ostao samo na tome, bez nekih jacih napada i Benfica je na kraju dosla do drugog gola i zasluzeno prolaze dalje.
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostAca najavljuje utakmicu ko Aragorn kad motivise Gondor ispred Crne kapije
Kad nisam umro sad....
@Miko Vlada Mijaljevic je komentarisao, i on bas nema slican glas kao Aca, odakle ti to..sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostVlada Mialjevic je komentarisao Arsenal - Milan. Doduse neuspesnosigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Arsenal je iskoristio samopouzdanje iz prethodne dve utakmice i cinjenicu da nemaju sta izgubiti i krenuo je agresivno svim silama, bez kalkulisanja, Milan nekako pasivan, sterilan, nezainteresovan, opusten usled visokog rezultata, sto je rezultiralo sa 3 gola u prvom poluvremenu. Jeste Milan zaigrao agresivnije u drugom poluvremenu, ocigledno ih je Alegri ispeglao fino, nisu zeleli da im se ponovi Deportivo, ali je u drugom poluvremenu i Arsenal poceo da kalkulise, u fazonu, evo nas, na korak do preokreta, daj malo da spustimo gas, da ne primimo gol, necemo napadati bas kao muve bez glave, trebalo bi da damo jos jedan, ajmo da ga ne primimo. Sve u svemu sjajna utakmica.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostArsenal je iskoristio samopouzdanje iz prethodne dve utakmice i cinjenicu da nemaju sta izgubiti i krenuo je agresivno svim silama, bez kalkulisanja, Milan nekako pasivan, sterilan, nezainteresovan, opusten usled visokog rezultata, sto je rezultiralo sa 3 gola u prvom poluvremenu. Jeste Milan zaigrao agresivnije u drugom poluvremenu, ocigledno ih je Alegri ispeglao fino, nisu zeleli da im se ponovi Deportivo, ali je u drugom poluvremenu i Arsenal poceo da kalkulise, u fazonu, evo nas, na korak do preokreta, daj malo da spustimo gas, da ne primimo gol, necemo napadati bas kao muve bez glave, trebalo bi da damo jos jedan, ajmo da ga ne primimo. Sve u svemu sjajna utakmica.
Comment
-
To je istina, nestalo im je i snage, slazem se, zato je trebalo dvostruku izmenu izvrsiti u 45. dva sveza lica da drze presing, odrizikovati ali tu je vec Venger poceo razmisljati o produzecima i kalkulisati, cuvati izmene, pa je prva izmena izvrsena tek u 75. minutu. Mada i pored toga igrali su sa malo manje rizika u drugom, sto mogu da razumem, mahinalno vodis dosta vise racuna o svom golu jer si iznenadnu sansu dobio da se plasiras, pa razmisljas na drugaciji nacin, medjutim ja sam za to da kada se vratis iz mrtvih onda ostanes u gasu do daske pa sta bude-bude.Cuj prvi maj
Comment
-
Jao kroz glavu mi prolazili Liverpool 2005 i Deportivo 2004. Ovaj Milan je uvek znao da odigra tako lezerno i blejacki i uvek se zajebu.
Sreca pa su se u drugom poluvremenu vratili u zivot i poceli da igraju kako znaju. Svaka cast Arsenalu na trudu, malo im je falilo, odlicno su iskoristili sanse ali posle onog promasaja RVP-a sa 3 metra u drugom poluvremenu cini mi se da nisu vise nijednu sansu imali. Sta je Nocerino promasio
Drago mi je da je Benfica prosla, kad sam ih gledao protiv Uniteda odlicno su izgledali, imaju vrhunske tehnicare na sredini a to bi moglo dosta da znaci. Ko zna, ako budu imali srece sa zrebom mozda stignu i do 1/2 finala...sigpic
Comment
Comment