Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Krle View Post
    Svi igrači i trener Gvidolin podsvesno možda zamišljaju da mogu da budu među prva 3 u Seriji A ali i sami shvataju da je to nemoguće...

Večeras će uzeti makar bod koji bi im bio dovoljan za drugu fazu. Njihov rang je LE...
    Videcemo veceras,ja bih voleo da oni budu treci na tabeli,sto je i realno s obzirom kako igraju Roma i Napoli a o Interu da ne pricamo...Lacio ce tesko biti medju prvih cetiti,zbog LE,jeste da su juce pobedli,ali ocigledno su ih zajebali Rumuni...

Comment

• Danasnji rezultati u Liga Europi:

Spoiler

Svi timovi koji su prosli dalje i treceplasirani iz Lige sampiona: Sporting, Lazio, Beşiktaş JK, Stoke City FC, Athletic Club, FC Salzburg, FC Schalke 04, FC Steaua Bucureşti, FC Twente, Wisła, RSC Anderlecht, FC Lokomotiv Moskva, PAOK FC, FC Rubin Kazan, R. Standard de Liege, Hannover 96, PSV Eindhoven, Legia Warszawa, FC Metalist Kharkiv, AZ Alkmaar, Club Brugge KV, SC Braga, Club Atlético de Madrid, Udinese, Manchester City FC, Trabzonspor AŞ, Manchester United FC, AFC Ajax, Valencia CF, Olympiacos FC, FC Porto i FC Viktoria Plzeň.

Liga sampiona:

Prvoplasirani timovi: FC Bayern München, FC Internazionale Milano, SL Benfica, Real Madrid CF, Chelsea FC, Arsenal FC, APOEL FC, FC Barcelona

Drugoplasirani timovi: SSC Napoli, PFC CSKA Moskva, FC Basel 1893, Olympique Lyonnais, Bayer 04 Leverkusen, Olympique de Marseille, FC Zenit St Petersburg, AC Milan.

Sutra je izvlacenje u 12 sati.
      Last edited by danijelkr; 15-12-11, 23:02.

Comment

• Udinese bio puno bolji , ali jebi ga lopta nije htjela u gol , mada je bitno samo da idu dalje .

Vugdalic : Legla je ova lopta igracu Celtica , pa pogodila stativu , pa je Handanovic zagrlio i rekao joj : Dodji meni da ostarimo zajedno !

Kakav kralj covjek

Edit : Danijele , mislim da je Steaua prosla , a ne Maccabi , sinoc su ih prestigli , pa ispravi to
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• To mu je postala zastitna recenica, ali me nekad iznervira svojim komentarima. Vugdalic je bas ljudina, koji je dosta priznat covjek u UEFA-i.

Udineze veceras zasluzilo da prodje, samo Englezi izgubise tri predstavnika u Ligi Europe samo tako.

Comment

• Udineze odlican, samo moraju dosta realizaciju da poboljsaju... Je l' neko gledao poslednjih 15-20 minuta utakmice AZ-Metalist?

Comment

• Sta je bilo? predpostavljam dodavali se na centru i niko nije napadao.

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
                Sta je bilo? predpostavljam dodavali se na centru i niko nije napadao.
                Upravo to. Nista se nije desavalo, samo su se dodavali, niti da pokusaju. Doduse bio je jedan pokusaj, ali pokusao je igrac Alkmara da odglumi penal...

Comment

• Di Natale je slabo odigrao večeras iako je postigao gol... Ali bitno je da su prošli dalje...
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                    Udinese bio puno bolji , ali jebi ga lopta nije htjela u gol , mada je bitno samo da idu dalje .

Vugdalic : Legla je ova lopta igracu Celtica , pa pogodila stativu , pa je Handanovic zagrlio i rekao joj : Dodji meni da ostarimo zajedno !

Kakav kralj covjek

Edit : Danijele , mislim da je Steaua prosla , a ne Maccabi , sinoc su ih prestigli , pa ispravi to
                    Ma ja gledam na obnu samo zbog njega, on rijetko sta kaze al kad kaze onda to bude bas onako..

Comment

• http://video.uefa.com/video/Competit...ideoFlash.html

Evo linka,ajmo Apoel,da nas jednom sreca pogleda

Dobili smo Arsenal,bice cupavo,ali nista nije nemoguce,dobro kad nije real.Apoel-Lion,Napoli-Chelsea
                      Last edited by Dacha; 16-12-11, 11:18.
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• OO sretni Lyon izvuce APOEL , a Milan - Arsenal ..
                        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Parovi 1/8 finala

Najbolje utakmice po meni Arsenal - Milan i Napoli - Cheslea.
                          Last edited by danijelkr; 16-12-11, 11:27.

Comment

• CSKA-Real, ubo sam protivnika..

Benfica ima lepu sansu da prodje u 1/4 finale...a i Inter je dobio laganog protivnika.

Napoli-Chelsea ce biti jako zanimljivo, a nemam reci za Arsenal, najtezeg moguceg dobili jbt...-.-

Dobar protivnik za Real, svidja mi se ekipa CSKA, bice zanimljivo. Naravno ne sumnjam u prolaz Reala.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pa ja sam i prije rekao da cemo mi dobiti ili Milan ili Napoli. I eto dodje nam nikad jaci Napoli, a mi nikad losiji, bar kako stvari trenutno stoje. Nezadovoljan sam s obzirom da smo mogli dobiti dosta lakseg protivnika...
                              Komsije su jos gore prosle, dobise ljudi Milan. Real i Barcelona lake protivnike a mislim da ce Marseille - Inter biti interesantna utakmica.
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Jedino nisam hteo Milan i Napoli pa i Lion, jbg sta cemo !

Comment

Working...
                                X