Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ernesto View Post
    Al` se Zdravko opario. Koliko li je uplatio na 7+...

Koji sramotni rezultati u ova dva dana. Ode fudbal u kur*c.
    Ja zato prelazim na kosarku...

Comment

• vule samo igraj nba to ti je sigurica

Comment

• A gledajte ovo APOEL 2 3 1 skor, gol razlika 6:6, 9 bodova, dobili grupu.

Comment

• Cak i da je namesteno, ne bi pobegli od petarde.

Inace, Holandjani u UEFA su vec poceli da vrse pritisak da se izvrsi istraga.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
            Pomenuo sam Real i Barsu, zato sto su pominjani da se puno odvajaju od drugih i ja sam rekao razlog.
            Zajednicko za sva tri kluba je da ko god igraca pozele oni ga pre ili kasnije dobiju.
            A i Siti nema najboljeg trenera koji bi sve kockice sklopio u jednu funkcionalnu celinu na vise frontova.Da imaju jednog od najboljih trenera, pridruzili bi se oni Barsi i Realu.
            Mogao je i Utd puno bolje iskoristiti onih 60-ak miliona potrosenih ove godine na ona tri igraca,to im niko nije branio ali je splet okolnosti takav,nema vise Scholesa i Keana da povuku ekipu,dzaba pare kad vise nemaju taj kalibar igraca,a nek njemu pola tekmi na klupi sjedi Cica(dok se nije povrijedio)
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Zasto potcenjujete toliko Bazel i Benfiku?Citam takodje komentare da ce ovo biti "nikada losiji nastavak LS".E pa kao sto vidite fudbal ne igraju imena.
              Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Auu, ne znam sta da kazem, bez rijeci sam. A sada imamo i povredu Vidica, cim sam vidio kako je lezao odmah sam znao da ce izaci s terena. Utakmica solidna, primili smo rano gol i to jako glup, Runi je promasio zicer nakon toga i jos par solidnih sansi smo imali. Drugi gol Bazela smo isto krivi, nevjerovatne intervencije a vec duze vrijeme De Gea prima glupe golove, jednostavno svaki sut koji ide u gol i zavrsi u golu. Nemam sta reci, Basel je odigrao odlicno, nisu pretjerano igrali defanzivu, cak sto vise su i napadali pri kraju i zasluzuju pohvale, bravo za njih zaista.

Dinamo i sluzbeno najgora ekipa u ligi prvaka ikada. Ocekivao sam losu igru od njih, ali brate ovo je previse. Cak su se prije pocetka sezone sepurili da nece igrati kao Partizan prosle godine, da nece biti samo posmatraci, ali evo, sada se Grobari mogu zadnji smijati Lion dao 9 golova i to sve Dinamu, na kraju i oni otisli, nebi me cudilo da je Mamic primio koju hiljadu na svoj racun

Siti ispao takodjer, ako nista neka mi to bude utjeha, mada oni su imali jebenu grupu i nije tolika sramota za njih ovo. Igra Napolia me obradovala i zasluzili su da idu dalje.

Inter opet izgubio, mada ovog puta nisu imali neki poseban motiv za igru, trebalo je samo da se odigra. Lil i nije zasluzio da ide dalje, Kol je obicni sebicnjakovic, kakvu je sansu imao u prvom poluvremenu, nevjerovatno

Eto, zavrsena je grupna faza i razocaran sam.. jbg, bit ce bolje, glavu gore.
                Za nastavak cu favorizirati ekipu Napolia i Reala

Comment

• Biće dosadno gledati na proleće kako se Real i Barsa šetaju kroz nokaut fazu

Gledajte sad Milito šta je sve ispromašivao... RTS pregled...
                  IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                  ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                  C'E SOLO L'INTER

Comment

• Zato sto je Basel smesan tim i koga god da dobije, ispasce verovatno, jedino da mole boga da izvuku APOEL. Benfica nije losa, ako izvuku protivnika solidnog mogu proci, a to znaci, da ne dobiju Milan, Napoli ili CSKA, sa ostalima mogu...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Zato sto je Basel smesan tim i koga god da dobije, ispasce verovatno, jedino da mole boga da izvuku APOEL. Benfica nije losa, ako izvuku protivnika solidnog mogu proci, a to znaci, da ne dobiju Milan, Napoli ili CSKA, sa ostalima mogu...
                      I Mancester je to mislio
                      Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• dal ce ove godine biti to famozno spansko finale u ligi sampiona

Comment

• Originally posted by Uros94 View Post
                          На лајвскору пише Џоунс.
                          U pravu si, ja sam omanula. Sada videh snimak, a u onoj opštoj gužvi i muljanju učinilo mi se Evans.
                          Kada su na BBC pogrešili, mogu i ja, mada je to sada nebitno.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ovom sudiji sto je sudio Ajax-Real je to bio debitantski mec u LS, i eto odma' 2 cista ponistena gola... Ajax moze kol'ko hoce da se zali, Lion je u 1/8.

Comment

• Originally posted by AcaGrobar View Post
                              I Mancester je to mislio
                              Manchester ih je podcenio, a videcemo ako ih dobije Arsenal, Real, Barsa ili bilo ko jaci. Bice vreca za nabijanje.;)

Benfica ima solidan tim...
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Moze Benfica sa svima sigurno da se nosi osim s Milanom .

Za Basel bi se ovako reklo da su bez sansi , ali ako su uspjeli dobiti United , onda je bolje da nista ne prognoziramo za nastavak .
                                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

Working...
                                X