Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Reise View Post
    Ko da ne gledas kako igraju, svaku loptu mu na tacnu daju.
    Realno taj rad a niko da spomene Volkota koji ima 8 asistencija u PL

@Dacha verujem da sam ja jedini ludak ovde koji nije gledao Milan:Barselona i nije mi krivo ali nije baš tako kako kažeš
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Van Persi ne bi bio najbolji igrac u Arsenali, da nema saigrace koji ce da mu salju lopte na tacnu.;)

Edit:Tako je Gangrena, treba imati i asistenta.

Comment

• Kakav potez Boatenga

Dobra utakmica,dobro se Milan borio mada ce tesko ko sa Barcelonom moci,jedino Real i mozda City ako uspije nekako proci.Ali se zato AVB trudi svojski da dobije otkaz ,nema jos puno vremena da se izvadi jos ako ne dobiju Valenciu mislim da nema sanse da bi mu Roman oprostio ispadanje iz Lige Prvaka.Bit ce uzbudljivo zadnje kolo.
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Ljudi da vidite sto je crnogorski komentator izjavio za Sanceza.
          "Sin nekadasnjeg cileanskog ribara."
          sigpic

Comment

• Steta, ali nadam se da cemo imati srece pa da izvucemo APOEL u 2. fazi.

Comment

• Federer i Anri gledali mec Arsenal-Dortmund. Federer nesto jede i prica.

Comment

• Bravo Leverkuzen!

Celzi je jos imao srece.Da su bili tu Sirle,Augusto i ostali,tek bi bilo ka*anja.

Ja ne znam Nash kako mozes da kazes da je u Bundesligi samo Bajern jak. o.O
                Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Drago mi je prvo zbog Porta, konacno dobra igra, Hulk predominantan, cim je vratio staru frizuru odma bolje igra.. Imaju sve u svojim rukama protiv Zenita, i nadam se da ce pobediti...
                  Milan-Barsa sjajna utakmica, nezasluzena pobeda Barse, onaj penal stvarno nije postojao, Ibra sjajan na momente, ali kakvu je majstoriju Princ izveo, svaka mu cast.... Znao sam da je odlican fudbaler ali ne da je sposoban za onakav potez, maestralno...
                  Valensija zamalo rekord ne obori, napunili su mrezu Genka, kako igraju trebalo bi proci sto je lose po nesrecni Celsi... Sta oni rade, ja ono nista ne razumem, nisam siguran moze li Roman olako dati otkaz Boasu posle 15 miliona placenih za njega, sto je nenormalno za trenera..
                  Leverkuzen bez Surlea, odlicno su igrali, pre svega Sem, odlican fudbaler nema sta...
                  Arsenal dobi Dortmund u dobroj utakmici, Van Persi opet daje golove, video sam da se Götze povredio, nadam se da nije nista ozbiljno... Arsenal jedini tim koji popravlja bruku PL timova, dugo nisam video ovakvu nemoc timova iz Engleske da prodju grupu... Olimpijakos dobi u sred Marseja, Desamp ima neki problem sa navijacima, bilo ih samo 10 na tribinama.. Zakomplikovala se ova grupa, i voleo bih kad bi Dortmund prosao dalje...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Ponovo kradja!Pa majku mu,zar moraju i u grupnoj fazi,razumem za knock-out,ali za grupnu fazu...
                    Penal nije postojao,Villa suta namerno loptu nakon sto je sudija svirao ofsajd,ne dobija karton,a svi dobro znamo za sta je RVP dobio protiv Barselone drugi zuti.
                    Najjaci mi je faul koji je sviran Aquilaniu nad Keitom.
                    sigpic

Comment

• ГРУПА Е:
                      Бајер Леверкузен - Челси 2:1
                      / Дердијок 73, Фридрих 90 +1 - Дрогба 48 /

Валенсија - Генк 7:0
                      / Зонас 10, Солдадо 13, 36, 39, Ернандез 68, Адуриц 70, Коста 81 /

ТАБЕЛА: Бајер Леверкузен 9, Челси 8, Валенсија 8, Генк 2.

Парови последњег кола (6. децембар): Челси - Валенсија, Генк - Бајер Леверкузен.

ГРУПА Ф:
                      Олимпик Марсеј - Олимпијакос Пиреј 0:1
                      / Фетфацидис 82 /

Арсенал - Борусија Дортмунд 2:1
                      / Ван Перси 49, 86 - Кагава 90 +1 /

ТАБЕЛА: Арсенал 11, Олимпик Марсеј 7, Олимпијакос 6, Борусија Дортмунд 4.

Парови последњег кола (6. децембар): Олимпијакос - Арсенал, Борусија Дортмунд - Олимпик Марсеј.

ГРУПА Г:

Зенит Санкт Петербург - АПОЕЛ Никозија 0:0

Шахтјор Доњецк - Порто 0:2
                      / Хулк 79, Рац аг 90 /

ТАБЕЛА: АПОЕЛ 9, Зенит 8, Порто 7, Шахтјор 2.

Парови последњег кола (6. децембар): Порто - Зенит, АПОЕЛ - Шахтјор.

ГРУПА Х:

БАТЕ Борисов - Викторија Плзен 0:1
                      / Бакош 42 /

Милан - Барселона 2:3
                      / Ибрахимовић 20, Боатенг 54 - Ван Бомел аг 14, Меси пен 31, Ћави 63 /

ТАБЕЛА: Барселона 13, Милан 8, БАТЕ Борисов 2, Викторија Плзен 1.

Парови последњег кола: Барселона - БАТЕ Борисов, Викторија Плзен - Милан.
                      Arise, Serbia!
                      You fell asleep long ago,
                      And have lain in the dark.
                      Now wake up
                      And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Za one koji nisu vidjeli , strasni Alex Song ! :

https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Potcenili su ga igraci Borusije i to je sankcionisano golom.
                          Ali nazalost male su sanse da ce igrati i u LE, zbog toga sto je Olimpijakos pobedio Marsej, ima 6 bodova i domacini su u Arsenalu i ocekuje se od njih barem da osvoje bod.A Borusija da bi obezbedila Evropu mora da pobedi Marsej, a da recimo da Olimpijakos izgubi ili da pobede marsej sa vise od 3 gola razlike.Samo da se oproste casno.

Comment

• Stvarno i Borussia veliko razocarenje... Ali jos jedno se naslucuje.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Borusija je kao i City,neiskusna treba tu iskustva da bi se igrala LS,ali dogodine ce biti opasni;)
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Sledece sezone da budu sa skroz drugom ekipom.Neminovni su odlasci Gecea i Kagave.Videcemo da li ce otici jedan od stopera.
                                Realno po meni jedini njihov kiks je poraz u Pireju, ipak je bilo malo nerealno ocekivati da kao gosti pobede Marsej koji je u poslednje dve godine prolazio u osminu-finala i na iskustvo su ih i dobili u tom mecu.Marseju je tada sve polazilo od ruke, dok se Borusija ispromasivala.

Comment

Working...
                                X