Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja ocekujem da kamere uhvate Larisu kako place zato sto ne moze da nadmasi dve Peruanke.
    Bice i ova utakmica 0-2 gola.
    Sad i nasi seoski timovi imaju veci prosek golova na utakmici u odnosu na ovo prvenstvo.

Comment

• Brazil: Julio Cesar; Dani Alves, Lucio, Thiago Silva, Andre Santos; Lucas Leiva, Ramires; Jadson, Ganso, Neymar; Pato

Subs: Victor, Jefferson, Maicon, David Luiz, Luisao, Adriano, Lucas, Sandro, Elano, Elias, Robinho, Fred

Paraguay: Villar ; Veron, Da Silva, Alcaraz, Torres; Vera, Ortigoza, Riveros, Estigarribia; Santa Cruz, Barrios

Subs: Barreto, Fernandez, Marecos, Caceres, Piris, Santana, Barreto, Victor Caceres, Martinez, Hernan Perez, Zeballos, Haedo Valdez
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
        Ja ocekujem da kamere uhvate Larisu kako place zato sto ne moze da nadmasi dve Peruanke.
        Bice i ova utakmica 0-2 gola.
        Sad i nasi seoski timovi imaju veci prosek golova na utakmici u odnosu na ovo prvenstvo.

Jedna je Larissa.
        Ne bi bilo lose da se veceras pojave i neke Brazilke.
        Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ali dve su Peruanke.

Comment

• Originally posted by Krle View Post
            Brazil: Julio Cesar; Dani Alves, Lucio, Thiago Silva, Andre Santos; Lucas Leiva, Ramires; Jadson, Ganso, Neymar; Pato

Subs: Victor, Jefferson, Maicon, David Luiz, Luisao, Adriano, Lucas, Sandro, Elano, Elias, Robinho, Fred

Paraguay: Villar ; Veron, Da Silva, Alcaraz, Torres; Vera, Ortigoza, Riveros, Estigarribia; Santa Cruz, Barrios

Subs: Barreto, Fernandez, Marecos, Caceres, Piris, Santana, Barreto, Victor Caceres, Martinez, Hernan Perez, Zeballos, Haedo Valdez
            za Brazil bolje da igraju oni sta su na klupi .. izgleda mi kao bolji tim
            FORZA MILAN!!

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
              Ali dve su Peruanke.
              Ma ne smetaju mi ni one ni Larissa.
              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Roke Santa Kruz!

Ni Brazil nije ništa bolji od Argentine i Urugvaja...
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• 1:2 strelac Valdez vala i treba im kad onaj Neymar hoce da udje sa loptom u gol -.-
                  Last edited by Lord Gangarić; 09-07-11, 21:26.
                  sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Brazil...
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Kuku Brazil gubi 2:1 od Paragvaja ... Jos ce ispasti i Brazil i Argentina ... Sta se desava na ovoj Copa Americi ...
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Zaboravite sta sam rekao.
                        Brazil izjednacio.

Comment

• Najefikasniji meč do sada. Fred zapušio usta kritičarima među kojima sam bio i ja

Ali u svakom slučaju Hulk je morao biti pozvan za Kopu!
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Najefikasniji mec na celom sampionatu.
                            Baksuzni su ovi Paragvajci.Taman im se smesilo prvo mesto u grupi.

Comment

• AAaaaaaa nisam gledao utakmicu imao sam nekih obaveza , jos vidim Brazil gol dao u 90-toj min za 2:2

Comment

• Ja dok sam gledao prvo poluvreme bila je smaracina, Neymar ne znam da li je imao 2 tacna pasa, konstatni pokusaji driblinga iako je to potpuno nepotrebno u datom trenu, nista specijalno od igraca, za kojeg smatraju da je novi Pele, nisam video. Mada nisam gledao vise od pola sata jer me smorilo

Comment

Working...
                                X