Announcement

Collapse
No announcement yet.

Copa America 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jos da je Mexico tu u najjacem sastavu...

Taman idem nesto da hasam, pa za pola cuke mozda i najbolja tekma prvog kola.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Otkud ti starino u ova doba,ja mislio da vec uveliko spavas.

Ima Peru inace strasnu kontru a evo to i sad pokazuju.Dali su dosta golova iz kontri u kvalifikacijama za SP.

Kraj,5 utakmica 4 neresene sunce ti jebem.
      Odmor,sad cu da uzivam tokom Kope
      Tvrdo,kao da je EP u pitanju

Cile-Meksiko ce biti spektakl nadam se
      sigpic

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
        Odlicna utakmica,nadam se da cemo ovakve gledati i u nastavku takmicenja.Bit ce ovo mnogo interesantna grupa.

Po meni najbolji Suarez i Paulo veceras.
        Gevara iz Perua najbolji danas ubedljivo,al jbg evropske zvezde su uvek u centru paznje.
        sigpic

Comment

• Urugvaj veoma razocarao, trener im je katastrofa! Oni su 90% napada igrali na duge lopte, izmene su trebale biti izvrsene mnogo ranije, a i kad ih je napravio u 80. min i ubacio bocne igrace, oni su i dalje nastavili da siluju sa dugim loptama, jbt ko da sam gledao tekmu nase lige, a ne polufinalistu Svetskog prvenstva. Ovo je bleda senka od onog Urugvaja od prosle godine. Na kraju mi je zao sto Guerero nije dao na kraju ono, Peru bi potpuno zasluzeno pobedio, ljudi su znali sta su hteli i napadi(iako ih je bilo malo) su ipak licili na nesto

Comment

• Jao sta promasi covek, sta je u pitanju ?

Odlicna tekma, a nadam se da ce nas Dos Santos zacarati svojim potezima. A, da vidimo ima li leba od onog malog Alexis Sanchez-a.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
              Urugvaj veoma razocarao, trener im je katastrofa! Oni su 90% napada igrali na duge lopte, izmene su trebale biti izvrsene mnogo ranije, a i kad ih je napravio u 80. min i ubacio bocne igrace, oni su i dalje nastavili da siluju sa dugim loptama, jbt ko da sam gledao tekmu nase lige, a ne polufinalistu Svetskog prvenstva. Ovo je bleda senka od onog Urugvaja od prosle godine. Na kraju mi je zao sto Guerero nije dao na kraju ono, Peru bi potpuno zasluzeno pobedio, ljudi su znali sta su hteli i napadi(iako ih je bilo malo) su ipak licili na nesto
              Urugvaj jeste bio los danas i totalno ispod ocekivanja ali je Tabarez odlican selektor.
              sigpic

Comment

• Jbm ti , spava mi se , da je izdrzati do 2:45 , poslije cu lagano

Ali jednostavno , Chile ne smijem propustiti
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ja sam vala rekao poslije Argentine i Brazila da necu gledati utakmice do 5 ujutro dok ne vidim jednu normalnu utakmicu na ovom prvenstvu,ova je bila dobra ali treba jos toga

Jedino bi Urugvaj gledao,ali mladici iz Meksika nisu vrijedni mog nespavanja
                  TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                    Jbm ti , spava mi se , da je izdrzati do 2:45 , poslije cu lagano

Ali jednostavno , Chile ne smijem propustiti
                    Evo ti Dale da se razbudis,pesma je inace sa Kope 2007 pa nije off a mozda je se i secaju oni koji su je pratili tada na Avali.

sigpic

Comment

• Hvala , hvala , evo ima i dobra emisija neka na tv-u , znaci necu sigurno zaspati , a onda nadam se dobra tekma
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Urugvaj jeste bio los danas i totalno ispod ocekivanja ali je Tabarez odlican selektor.
                        Tabarez koliko zna da odusevi(polufinale Svetskog) toliko zna i da podbaci, jer ovo danas stvarno nije ni na sta licilo. Mozda je samo bio los dan, ne znam, videcemo u drugom kolu, al Urugvaj nema igru. I dokle vise taktika sa dva zadnja vezna koja ne prelaze na protivnicku polovinu, a danas su jos i podbacili u defanzivi

Comment

• Evo link za Cile-Meksiko:

http://veetle.com/index.php/channel/view#4e1094b57dfa3
                          sigpic

Comment

• Kako mocan sastav Chile-a...
                            A, u napadu debeli Suazo ima da pravi cuda.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                              Kako mocan sastav Chile-a...
                              A, u napadu debeli Suazo ima da pravi cuda.
                              Ja ne znam kako taj covek nije napravio kakvu takvu karijeru u Evropi,bio samo na sestomesecnoj pozajmici u Saragosi.Strasan golgeter,proslu Kopu je cuda pravio!

Valdivia takodje jedan od onih koji imaju kvalitet za Evropu.
                              sigpic

Comment

• Mati i Djo,ovo ce da bude ludnica
                                sigpic

Comment

Working...
                                X