Originally posted by Ernesto
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa America 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ernesto View PostPa to je Ganso-va uloga, to sto je on zakazao, to je druga stvar...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ма фали им Роналдо, ето шта је. Немају бре доброг шпица па то ти је. Овај Пато говедо тешко не зна да га умува. А имају добру игру ...Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Ernesto View PostPa to je Ganso-va uloga, to sto je on zakazao, to je druga stvar...
Copa America kreno ko svtesko prvenstvo prosle godine, sve tekme 0-2 gola, al sad ce Paragvaj i Ekvador da se raspucaju
Comment
-
Originally posted by Uros94 View PostИ Роналдо
Мада си га баш убо у центар када си то рекао.sigpic
Comment
-
Kakav haos, niko da ubode vise od jednog gola jbt....Brazil na kraju nije uspeo ni jedan da da....
Uzalud lepa igra, kada nema rezultata....kao Arsenal jbt....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostTo i ja sada vidim. To je onaj mali sto je skoro briljirao na nekom prvenstvu (ne znam tacno kojem). U svakom slucaju mali je ubica. Sta je sa Hulk-om i Kaka-om, jel su pozvani?
Za Hulka se i ja pitam sto nije pozvan , kao i za Fernanda .. Marcelo je kaznjen , zato nije
Comment
-
Originally posted by Dale View PostJa sam citao da je Kaka ' zatrazio od trenera , tj . zamolio ga da ga ne zove , jer je htio da razmisli o svemu , poslije teskog perioda ..
Za Hulka se i ja pitam sto nije pozvan , kao i za Fernanda .. Marcelo je kaznjen , zato nije
Sta je sa Melom, on je za Leiva-u izmislio fudbal, i verovatno najbolji zadnji vezni na svetu kada zeli to da bude."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Da , da , taj Fernando
Ne znam za vas , ali on je meni samo takva masina
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa nece ni to biti uzivanje,nisu uigrani,kao da gledam proce kao ArgentinasigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Ernesto View Post
Sta je sa Melom, on je za Leiva-u izmislio fudbal, i verovatno najbolji zadnji vezni na svetu kada zeli to da bude.
Odigra on jednu dobru, al problem je sto u naredne tri bude kamikaza.I dalje je Brazilcima onaj autogol u gorkom secanju.
Comment
Comment