..bar je negde Ducati pobedio.....sta li ce sad biti..??..tugo,tugo...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AirAsia British Grand Prix
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dukati od 1000cc, je nesto sasvim drugacije od ovog od 800. Ono sto meni nije jasno, kako tolike godine ne znaju da nadju to resenje za taj prednji kraj?
Koliko je samo Stoner, ni kriv ni duzan, samo izleteo sa staze zbog otkazivanja tog prednjeg kraja? Stoner, koji je onako fenomenalno vozio taj Dukati?
Medjutim, sta je, tu je. Valjda ce naci resenje, ako ne ove, sledece godine ce sasvim sigurno to biti druga prica.
Sada nam ostaje da gledamo majstorije Stonera i da cekamo da Simonceli pokaze sta zna.
Bradl, sasvim zasluzeno i ocekivano.
Smit, bez reci. Najbolj voznja po ovakvom vremenu.
Ipak, i pored uzasnih uslova, sve se dobro zavrsilo.Niko nije povredjen, a to je najvaznije.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostJa, ja, das ist mein sehr gut suit... Ich liebe es am meisten, ich bin perverzisch... Kako parlam nemacki...
A da zaboravih da kazem svaka cast B.Smitu bio je fantastican!<3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
*93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
*CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3
sigpic
Comment
-
Originally posted by vesna8.11 View PostDukati od 1000cc, je nesto sasvim drugacije od ovog od 800. Ono sto meni nije jasno, kako tolike godine ne znaju da nadju to resenje za taj prednji kraj?
Koliko je samo Stoner, ni kriv ni duzan, samo izleteo sa staze zbog otkazivanja tog prednjeg kraja? Stoner, koji je onako fenomenalno vozio taj Dukati?
Medjutim, sta je, tu je. Valjda ce naci resenje, ako ne ove, sledece godine ce sasvim sigurno to biti druga prica.
Sada nam ostaje da gledamo majstorije Stonera i da cekamo da Simonceli pokaze sta zna.
Bradl, sasvim zasluzeno i ocekivano.
Smit, bez reci. Najbolj voznja po ovakvom vremenu.
Ipak, i pored uzasnih uslova, sve se dobro zavrsilo.Niko nije povredjen, a to je najvaznije.sigpic
Comment
-
...formirao se vozic ponovo...ahahah..boze koja glupava situacija...a i trka...Rosi u borbi sa Aojamom??!!!ahahahah...Rosi,zivotna greska ti je sto si potpisao za najglupaviji tim koji sam video...izlazi iz njega sto pre,sabotiraju te!!!ahahaha...sigpic
Comment
Comment