Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 kviz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kada cemo onda zavrsiti ... Polovinom Decembra SALIM se , ok , i meni odgovara Septembar
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Kad pocinjemo ponovo... Prosao je drugi septembar, prosao je i 8. Aj u utorak u 21:00, pa potom i u cetvrtak i tako svake nedelje?

Comment

• moze utorkom i cetvrtkom u 21:00.....neka kazu oni koji se slazu i oni koji se ne slazu ili imaju obaveza..pa mozemo nesto iskombinovati.pozdrav
        www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

• Meni odgovara Utorak i Cetvrtak u 9
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Meni odgovaraju oba termina
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• veceras u 21:00 kviz.....okupljanje u 20:30

Comment

• Jel to sigurica?

Comment

• Ako vas bude dovoljno, ja cu se snaci
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• ja cu bit tamo

Comment

• ME 2!

Comment

• I ja cu verovatno biti tu.
                        FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

• Ja sam tu takodje...
                          Inace ako zakasnim to ce biti zbog moje okrutne sestre,koja ce mozda tada igrati komp,ali ne verujem jer ce verovatno da uci
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ja ću biti tu, al' ću gledati jedan mali meč....Barcelona - Milan...

Comment

• Srecom, imam lap pa mogu paralelno da gledam jedno i drugo
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ja imam laptop ,kompjtuer i tv u svojoj sobi ali nemam ARENU 3 u sobi pa nmg gledati Dortmund-Arsenal Ali brzo ce kviz , kad pocinje kviz ?

Comment

Working...
                                X