Announcement

Collapse
No announcement yet.

F1 kviz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Iceman View Post
    malo da odmorimo od kompjutera
    Ma malo vise, ja se navuko na ovaj forum nenormalno, otvorim oci, BANG, na forum, u toku dana, BANG, na forum, pred spavanje, BANG, na forum...

A osim toga, leto je, treba se to iskoristiti, ja bih sad bio na Adi ali jbg, imam neki problem sa jednom slavinom u stanu, a sam sam i ne mogu sad da izadjem dok ne dodje majstor da sredi to... Tako da sad camim ovde, spustio sve roletne da ne pocrcam od vrucinu i zabio se ispred monitora, kakav sam ko mali Smeagol, cim izadjem napolje oslepecu od Sunca!

Btw, majstor mi dolazi za par minuta tako da odoh da ga docekam sa sve rakijom i tako tim! Pozz do daljnjeg!

Comment

• Originally posted by Vanja #66 View Post
      Ma malo vise, ja se navuko na ovaj forum nenormalno, otvorim oci, BANG, na forum, u toku dana, BANG, na forum, pred spavanje, BANG, na forum...

A osim toga, leto je, treba se to iskoristiti, ja bih sad bio na Adi ali jbg, imam neki problem sa jednom slavinom u stanu, a sam sam i ne mogu sad da izadjem dok ne dodje majstor da sredi to... Tako da sad camim ovde, spustio sve roletne da ne pocrcam od vrucinu i zabio se ispred monitora, kakav sam ko mali Smeagol, cim izadjem napolje oslepecu od Sunca!

Btw, majstor mi dolazi za par minuta tako da odoh da ga docekam sa sve rakijom i tako tim! Pozz do daljnjeg!
      pozz brate
      www.balkansimracing.com/forum

Real cars. Real racing. Dobrodosli

Comment

• Originally posted by Miko View Post
        Ja sam na moru od 3 do 27 ili 28 avgusta ali imat cu net tamo , samo bas ne verujem prvih 7-8 dana da cu ga koristiti , imam tamo kucu tj u Herceg Novom pa cu sa drustvom izlaziti a i na plazi cu biti do 7-8 tako da ako moze ta prva sedmica dok se izgotivim da ne bude kviz
        uhh.. blaze tebi
        FORZA MILAN!!

Comment

• kako se igra kviz ?
          FORZA MILAN!!

Comment

• i dali ce imati .. iil nema ?
            FORZA MILAN!!

Comment

• Originally posted by Niksa View Post
              i dali ce imati .. iil nema ?
              bice nego pravimo pauzu do 2 septembra !!!

Comment

• Originally posted by Iceman View Post
                bice nego pravimo pauzu do 2 septembra !!!
                ahmm.. ok hvala
                FORZA MILAN!!

Comment

• Iz biologije

Comment

• Je li kviza nema veceras jer niko nije na odmoru ;) ... Ja,Iceman,Tony,MLADOSTLE,Vanja,Bice svi pisu ovih dana postove pa cini mi se da su svi tu
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ja sam tu danas i sutra u petak i za vikend nisam... Dakle mogli bi da odigramo kviz veceras
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ja mogu, pauziram sad sa treninzima, tako da ja veceras mogu, a i sledece nedelje, samo najavite.

Comment

• Eto vec 3 , Nebojsi treba jedno 1-2 sata za pitanja , jos da se oglase Iceman i Stefan a Niksa i onaj novi ce isto tako da ...
                          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ako se ne oglase Ice i Toni, i ovde kazu da mogu, nista od toga.
                            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ajmo Tony i Ice oglasite se ;)

Comment

• ja sam u boki kotorskoj tamo imam kucu ali imam veoma slab internet i nzm kako cu moc bit na kviz veceras...imam onaj modem.....pokusacu nesto da vidim a kad biste kviz

Comment

Working...
                                X