Nadam se da ce se javiti skoro, ako ne, saljem ja kruznu poruku za jedno 5 minuta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 kviz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNadam se da ce se javiti skoro, ako ne, saljem ja kruznu poruku za jedno 5 minuta.
EDIT: postavio sam poruku tamo na chatzy tako da ce je svi videti kad udju znaci sutra u 21:00Last edited by Iceman; 05-07-11, 20:19.
Comment
-
Auuuu , ja sam sutra na veceri kod kolega od roditelja ... :o ... Ne znam nek vecina odluci , ja sutra nmgSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja mogu sutra do pola 8 onda idem jbg ;;; Ali ima valjda kod njih net na kompu , imaju cerku pa bi se nekako mogao uklopiti sutra oko 8 do 10Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by MikoSurvivor View PostJa mogu sutra do pola 8 onda idem jbg ;;; Ali ima valjda kod njih net na kompu , imaju cerku pa bi se nekako mogao uklopiti sutra oko 8 do 10
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJa mogu sutra u 7 najverovatnije.
U cetvrtak ne mogu nikako, ustvari do kraja nedelje jer sam na EXITu u to vreme.
Ostavio sam poruku na chatu ako neko ovo slucajno ne procita
Onda sutra u 7?
Comment
-
Ne mogu sutra posle 4 nista, imam neki dogovor sa drustvom (Kung Fu Panda 2), a posle toga mi je trening... Jest malo glupo ali jel moze onda od 3 sutr, tj. pola 3 okupljanje u 3 pocinjemo, naravno 3 popodne, video sam da smo i Nebojsa i Iceman i Tony i ja danas bili oko tog vremena aktivni, pa ono mozda ovako?
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostNe mogu sutra posle 4 nista, imam neki dogovor sa drustvom (Kung Fu Panda 2), a posle toga mi je trening... Jest malo glupo ali jel moze onda od 3 sutr, tj. pola 3 okupljanje u 3 pocinjemo, naravno 3 popodne, video sam da smo i Nebojsa i Iceman i Tony i ja danas bili oko tog vremena aktivni, pa ono mozda ovako?
Comment
-
sve je sad dogovoreno na catu..sad zvanicno sutra uvece u 23:30 na chat i odrzacemo kviz
Comment
Comment