Kako god zelis. Ja sam rekao da neko mora da se zrtvuje, nema problema da to budem ja. Da, u pravu si tek sad vidim. Ja sam hteo da bude bas prigodno. A ni te borbe za poziciju nisu toliko lose, malo ce produziti, ali ce dobiti na zanimljivosti, pogotovo kasnije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
F1 kviz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
to je super bodovanje a koliko cemo puta imati "kvizove" tokom godine i do kad ce to trajat ?
Comment
-
@bice
Ma kakvi, bre, ucestvuj ako zelis, neces dobiti nista, ali ce biti zanimljivo. Naravno, ako zelis da vodis, i da nadjes neka pitanja, moze.
Naravno, ako pobedi moderator, nagrada prelazi kod najbolje plasiranog koji nije vec mod.Last edited by Nebojsa; 05-06-11, 00:37.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Pa upisite i mene.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Bice zanimljivo.Last edited by Nikola Tomin; 05-06-11, 20:33."When there's a gap you either commit yourself as a professional racing driver that is designed to win races or you come second or you come third or come fifth, and I'm not designed to come third, fourth, or fifth. I race to win, and if you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver." Ayrton Senna
Comment
-
Comment
Comment