Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premi Aperol de Catalunya

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• J.Lo nema sta da ceka mora sad da pobjedjuje,jer Yamaha nema vozaca (kao sto je Rossi) koji ce razvijati dalje motor niti inzinjere kao Honda da inovacijama naprave razliku na stazi.Izmedju ostalog J.Lo je osvojio sampionat na Valetovoj M1-ici.
    Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• A secas se moje (nerealne, naravno) zelje da vidim Edvardsa na podijumu? Kakav sam baksuz, nisam ga ni na trci videla!

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
        @ Rossini

Ma gde bre Stoner bolji vozac od Rossija, nisam ni naglasio tu mogucnost. Jednostavno iz nekog cudnog razloga je Stoneru taj Ducati savrseno odgovarao. Da ne poredimo Rossija i Stonera. Ajde Stonera i Melandrija, Stonera i Haydena. Objektivno gledano Stoner nije od Melandrija bolji za 15/16 pozicija i 2sec po krugu ali to je bila razlika dok su obojica bili na Ducatiju. Stoneru je lezao, ovome nije. Isto tako kazem da nema garancije da ce se Rossi mnogo popraviti ove sezone.
        Sledece vec druga prica, dolazi 1000cc i tu moze svasta da se desi. Ali ove sezone prosto nema na osnovu cega da se ocekuje napredak Rossija. Nadam se da gresim.
        po meni Marko samo nije imao,ili bolje receno ostao je bez sponzora kad je najvise trebalo..a smatram da je Melandri veci vozac nego Stoner..Niki takodje,utopio se u sivilio dukatija i "nove zvezde",trebao je da napusti dukati odmah posle prve neuspele sezone..a za Rosija sto se tice titule,apsolutno se slazem,ali da ce im bas tako lako prepustiti bodove,svima njima..hmmmm..Lorenca necu ni da spominjem,tako da ce Stoneru biti izuzetno tesko u drugom delu sezone..jos ako se vrati mali strumpf???onako kako svi ocekuju...a pritom ce tu biti jos koju trku ukoreni Simonceli...hmmmmm
        sigpic

Comment

• ...cak bih se usudio da kazem,da pocinjem da verujem da ce Horhe odbraniti titulu....kazem opet,nije nikakva slucajnost sto Horhe vozi sad ovako kako vozi..hmmmm,2,5 sec iza pobednika...??nije slucajnost,verujte...ici ce ta yamaha jos bolje sledece nedelje..
          sigpic

Comment

• Sam Rosi je izjavio da je Stoner izuzetan vozac, bolji i od Lorenca.
            Uostalom, kako je on vozio Dukati, doduse samo povremeno kada mu je taj Dukati dozvoljavao, to je neverovatno.
            Setite se Malezije 2009g, kisa, a on vozi kao ludak. Cak i kada je razlika izmedju njega i Pedroze bila veca od 15s, on je nastavio da vozi kao ludak.
            Tada sam samo razmisljala kako ne padne, jer on nije vozio, on je leteo po stazi. Lorenco nikada nije tako vozio, niti ce.

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
              ...cak bih se usudio da kazem,da pocinjem da verujem da ce Horhe odbraniti titulu....kazem opet,nije nikakva slucajnost sto Horhe vozi sad ovako kako vozi..hmmmm,2,5 sec iza pobednika...??nije slucajnost,verujte...ici ce ta yamaha jos bolje sledece nedelje..
              Lorenco moze odbraniti titulu samo zato sto ima neverovatnu srecu. On samo vozi, pazljivo, n ista ne rizikuje, onako penzionerski, a drugi zavrsavaju posao za njega.
              Ili sami popadaju ili izbace sebe i druge iz trke. Covek je nevidjeno srecan, sve mu se namesta.
              A kako je pocelo, ne bi me iznenadilo i da se Spanski lobi, u saradnji sa Direkcijom za trke ne ukljuci i pripomogne.Svasta je moguce.

Comment

• ..covekova nadmenost,pomucuje zdrav razum...jeste on vozio tako,ali je po meni to bilo suludo...ali to je ono sto ja kazem...sepuri se kad god ima prilike za to,jer ih nema mnogo..i bojim se da ce ga to jednog dana srozati do te mere,da i ovo sto je postigao bice pripisano sreci i trenutnim okolnostima,a ne nejmu samom..mada po meni bolje i ne zasluzuje..jer takve ljude prezirem,pa makar oni bili i vrhunski profesionalci kao sto je on..
                sigpic

Comment

• ..ma nije Vesna penzionerski..zasto?svestan je da trenutno ne moze vise od ovoga,a ima ljude oko sebe koji su tu bili sa Rosijem...ipak su oni tim..zeljni su titule isto kao i honda..titula nikad dosta...onog momenta kad ga namirise Horhe,ovaj je gotov..iskreno mi je krivo sto Horhe nema tu yamahu kao sto sad Stoner ima hondu...pre svega zbog svih nas ovde a i sire koji vole ovaj sport,a i zbog onih koji,opet kazem,nisu realni u datim trenucima..a takvih je mnogo...
                  sigpic

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
                    Lorenco moze odbraniti titulu samo zato sto ima neverovatnu srecu. On samo vozi, pazljivo, n ista ne rizikuje, onako penzionerski, a drugi zavrsavaju posao za njega.
                    Ili sami popadaju ili izbace sebe i druge iz trke. Covek je nevidjeno srecan, sve mu se namesta.
                    A kako je pocelo, ne bi me iznenadilo i da se Spanski lobi, u saradnji sa Direkcijom za trke ne ukljuci i pripomogne.Svasta je moguce.
                    ..pa ako cemo iskreno,Horhe nije kriv sto je spanac...a sto taj lobi ide njemu na ruku,nije on kriv..jos to obilato koristi..Repsol(to sam 100 puta ponovio) je taj koji vuce konce,kao kompanija koja je u zadnjih 20 god,ako se ne varam,ulozila najvise novca u ovaj sport..sta?/honda je jaca od yamahe i sve ostale, pa zato finansira tri motora????o cemu vise tu da raspravljamo?drugo,Dani je mnogo popularniji u spaniji nego Horhe..trece,Stoner je u repsolu...pa zamilsite vi situaciju molim vas, da je kojim slucajem Dani udario Simocelija,ili Rendy Stonera???da li bi se dogodilo bas tako kao sto se dogodilo tada????Simonceli izbrusen do kostiju,Stoner prosao nekaznjen?????pa to je samo za one koji gledaju cartoonnetwork...i veruju u transformerse...i da se dopunim za one koji slucajno ne znaju da je Repsol spanska kompanija,a lobiraju protiv svojih ljudi,koje igrom slucaja oni placaju.....to bas ne pije vodu...slozice te se...
                    Last edited by Rossini; 07-06-11, 01:28.
                    sigpic

Comment

• covece,spanski lobi pa spanski lobi...pa ljudi vi ste vecinom ovde Rossijevci i morate shvatiti da je lobi oko Valentina daleko veci od tog vaseg spanskog lobija i to je potpuno razumljivo obzirom na njegove uspehe...naravno,verujem da se Ros nasao na mestu Sica,ne bi bio kaznjen i ovo je (po meni naravno nepravedno) kazna koja je njemu vec dugo bila namenjena....secate se da u 250cc dobijao one uslovne i gluposti (opet neopravdano i nepravedno)...prosle godine u Japanu je imao jump start,a i Jorge u Brnu...
                      naravno u ovim polemikama nikako ne moze da se izbaci doza subjektivnosti,tako da je poprilicno banalno upustati se u dublje rasprave sto se tice ovih tema...lepo kao ovi komentatori i svi ti veci poznavaoci MotoGP,izbacite svoje misljenje i to je to i naravno,drzite se svog misljenje,a ne komentatorovih,jer koliko god se oni truduli i kod njih je primetna odredjena doza subjektivnosti.
                      "The fact is that when my bike is prepared and I can ride like I want to, no one can beat me!"

"I arrive. I see..... is possible. I go fast. I WIN!"

"...Maverick Vinales, Marc Marquez, and it was Simoncelli. These are guys who were good figures for the sport. They always look to be having fun. There's always going to be the Pedrosas. There's always going to be the Stoners. But once Valentino is gone, all the character in the sport is gone. "

sigpic

Comment

• Originally posted by mirzacale View Post
                        J.Lo nema sta da ceka mora sad da pobjedjuje,jer Yamaha nema vozaca (kao sto je Rossi) koji ce razvijati dalje motor niti inzinjere kao Honda da inovacijama naprave razliku na stazi.Izmedju ostalog J.Lo je osvojio sampionat na Valetovoj M1-ici.
                        A i ova M1 je Valetova zaostavstina... Videcemo da li ce je razvijati, nekako mi ne deluje kao neko ko ce to raditi na pravi nacin, ali hajde, sacekajmo.

Comment

• Originally posted by Zeka29 View Post
                          covece,spanski lobi pa spanski lobi...pa ljudi vi ste vecinom ovde Rossijevci i morate shvatiti da je lobi oko Valentina daleko veci od tog vaseg spanskog lobija i to je potpuno razumljivo obzirom na njegove uspehe...naravno,verujem da se Ros nasao na mestu Sica,ne bi bio kaznjen i ovo je (po meni naravno nepravedno) kazna koja je njemu vec dugo bila namenjena....secate se da u 250cc dobijao one uslovne i gluposti (opet neopravdano i nepravedno)...prosle godine u Japanu je imao jump start,a i Jorge u Brnu...
                          naravno u ovim polemikama nikako ne moze da se izbaci doza subjektivnosti,tako da je poprilicno banalno upustati se u dublje rasprave sto se tice ovih tema...lepo kao ovi komentatori i svi ti veci poznavaoci MotoGP,izbacite svoje misljenje i to je to i naravno,drzite se svog misljenje,a ne komentatorovih,jer koliko god se oni truduli i kod njih je primetna odredjena doza subjektivnosti.
                          Prosle godine Rossi nije imao jump start u Japanu vec je pre starta nagnuo motor u jednu stranu pa se tu ucinilo kao da je krenuo pog gasom ali nakon nekoliko snimaka utvrdjeno je da je nagnuo motor i tom prilikom nije presao belu liniju. Jump start se smatra ukoliko predjete belu liniju pre starta trke.

Comment

• Stoner ganjao Ducati sve to super 2009 Stoner je bio cetvrti, 2010 Stoner je bio cetvrti iza Valentina iako je Valentino propustio par trka i cemu mi pricamo Stoner nije razvijao tu masinu prosle godine zato je ove ovakva kakva je, tj nikakakva. Ako hocete da znate sto je Valentino uradio toj masini pogledajte kako se i on i hayden zajedno progresivno penju iz trke u trku, sve blizi prvim pozicijama. Hayden je po jedno mozda dva mjesta iza Rossia treninzi, trke. Dakle motor napreduje, Valentino resava al tu treba jos vremena.
                            [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Pedrosa nece voziti ni u Silverstonu, a Honda je rekla da ga niko nece menjati.
                              Stvarno steta, sad ce mu biti potrebno cudo da se ukljuci u borbu za titulu.
                              sigpic

Comment

• штета за педросу,али не брините неће жизела да узме титулу 100%...
                                Забибери ударац момче!!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=__jLJE3T4XQ&NR=1

Comment

Working...
                                X