Announcement

Collapse
No announcement yet.

Letnji prelazni rok 2011-Vesti,spekulacije,komentari

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dakle Rossi ostaje u Viljarealu,jer je predsednik Viljareala rekao da ce samo jedan od njih dvojice da napusti klub ;)
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• malaga bas pravi odlican tim,ovaj seik bas se razbacao samo se bojim da ne prodju nesto kao manchester sity uzalud bacenje pare na pogresna pojacanja

inace golman ajaksa stekelenburg presao u romu

edit: bice odlican avatar

Comment

• Ja bas mislim da Malaga ne baca pare, nisu uopste kupili igrace koji njima nisu potrebni. City kupuje mnogo, jer Mancini ne zna zapravo sta njemu treba. Kako stvari stoje dolazi Aguero u City, a sta ce im on? On moze da igra iza spica, tu je vec Tevez, za kojeg ocigledno niko nece da izdvoji 50 miliona, onda, moze Aguero da igra desno krilo, tu je Silva, moze spica, tu je Dzeko, i sta ce im on sada? Odlican igrac, ali onda nisu trebali dovoditi "Dijamanta"

Gil demantovao Fergie-a, i rekao da ce stici jos jedno pojacanje.

http://www.skysports.com/story/0,195...063118,00.html

Pominje se Vucinic.....
        Last edited by D-Wade; 27-07-11, 00:59.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dijamant uvijek treba

Nije lud valjda da dovodi Aguera ako Tevez ne ide.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Hheh hvala miki
            Mallaga ove sezone po meni moze da se bori za LS,samo tim da se uigra...

Vucnic u opciji Juventusu,posto Aguero ide u City verovatno a Rossi ostaje,a Diego Lugano na meti Juventusa... ;)
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by Joe Cole 10 View Post
              Dijamant uvijek treba

Nije lud valjda da dovodi Aguera ako Tevez ne ide.
              ne bi me cudilo nimalo kada je u pitanju sity

Comment

• Ma otici ce Tevez , a vala i ako ne ode ja da sam Mancini ne bih racunao na njega .. Covjek glumi da je ne znam ti ko , sad bi isao , sad ne bi , pa bjezi vise , ko da si jedini napadac na svijetu ..

Drago mi je sto Kun dolazi , ako se Mario uozbilji i Edin ako se vrati u formu , uz standardno fantasticne Yayu i Silvu moze City lagano do titule

I ako je ovo istina , Argentina dugo nece osvojiti nista

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogo...anak/110726141
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                  Ma otici ce Tevez , a vala i ako ne ode ja da sam Mancini ne bih racunao na njega .. Covjek glumi da je ne znam ti ko , sad bi isao , sad ne bi , pa bjezi vise , ko da si jedini napadac na svijetu ..

Drago mi je sto Kun dolazi , ako se Mario uozbilji i Edin ako se vrati u formu , uz standardno fantasticne Yayu i Silvu moze City lagano do titule

I ako je ovo istina , Argentina dugo nece osvojiti nista

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogo...anak/110726141

mario da se uozbilji to sigurno nece se desiti,jao kada se setim kada je navlacio onaj marker... lik je zaista nezreo....
                  a da ne znam protiv koga su igrali i on ima prazan prosor gol sansa i on izvodi neke poteze i naravno od akcije nema nista i odma mancini priprema izmenu i mario ode na klupi i pita se zbog cega???

Comment

• Da , to je bilo u nedjelju protiv Galaxya , ali dobro to je prijateljska , jbg

Comment

• Kad bi Juve doveo Mirka bilo bi odlicno.Ne bi menjao ligu,uklopio bi se brzo,a to mi vec i deluje realno s obzirom da je izjavio da nece vise da ostane u Romi.Ne znam sta je bilo sa onim njegovim transferom u Tott
                      U svakom slucaju,Juve bi njegovim dolaskom resio jedan od glavnih problema u timu
                      sigpic
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• On bi isao Levo,sa strane desno Krasa u spicu Matri i Kvalja...
                        Lepo bi se uklopio,samo videcemo Marotta zeznuo 2 velika transfera Rossija i Kuna videcemo na kraju ce dovesti Zaratea iz Lazia
                        Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by Dale View Post
                          Da , to je bilo u nedjelju protiv Galaxya , ali dobro to je prijateljska , jbg

dale brate,jeste prijateljska ali jel si video sta je on uradio bukvalno imaao je prazan gol samo da je sutnuo ne nego on hoce da primami ribe iz publike pa pokusava nesto petom okrece se itd... pa kada je ono navlacio marker na treningu zaista mislim da je decko zaostao u razvoju,nazalost

Comment

• Ma znam , svjestan sam ja svega toga , ali eto nadam se da ce se uozbiljiti , jer ga gotivim , a i strasan je talent , pa bi mi zao bilo da ne iskoristi sve to , ali tek ima 20 godina , ima jos vremena za njega

I Henry je bio kao mlad vise nego problematican , pa je kasnije postao primjer u svakom smislu , i kao igrac , i kao covjek , tako da ima nade ;)

T-Mac , gledao sam bas tu tekmu u subotu , majstor je majstor , ono je bilo fenomenalno
                            Last edited by Dale; 27-07-11, 01:17.

Comment

• van gal najverovatnije trener argentine, ne znam stvarno dal je bila ova vest

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
                                van gal najverovatnije trener argentine, ne znam stvarno dal je bila ova vest
                                Nije bila, bas sam sad hteo da napisem. Bio bi to odlican potez i vrlo je moguce prvi korak ka osvajanju SP u Brazilu.

EDIT: Postavio je Dale link ipak.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X