Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mlade Selekcije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mlade Selekcije

U19

Dejan Mijatović je objavio spisak kandidata ua U19 selekciju koja će od 30. juna do 10. jula predstavljati Srbiju na Svetskom prvenstvu u Letoniji.

Svetsko prvenstvo za U19 selekcije biće održano u Letoniji od 30. juna do 10. jula ove godine. Gradovi domaćini biće Valmiera, Liepaja i Riga. Naša selekcija se nalazi u grupi D sa selekcijama Kine, SAD i Egipta. Selektor naše reprezentacije Dejan Mijatović objavio je spisak igrača koji će se boriti za put u Letoniju.

Na spisku se nalaze:
    1. Bogić Vujošević (Novi Sad, Novi Sad)
    2. Strahinja Stojačić (Radnički, Kragujevac)
    3. Nenad Miljenović (Partizan, Beograd)
    4. Aleksandar Cvetković (Crvena zvezda, Beograd)
    5. Nemanja Dangubić (Hemofarm, Vršac)
    6. Luka Igrutinović (Student, Beograd)
    7. Petar Lambić (Hemofarm, Vršac)
    8. Đorđe Drenovac (Lotomatika, Italija)
    9. Marko Jošilo (Partizan, Beograd)
    10. Bogdan Bogdanović (Partizan, Beograd)
    11. Vukašin Petković (Novi Sad, Novi Sad)
    12. Nemanja Vučićević (Beostar, Beograd)
    13. Marko Luković (Mega Vizura, Beograd)
    14. Nemanja Bezbradica (FMP, Beograd)
    15. Nemanja Krstić (Hemofarm, Vršac)
    16. Marko Gujaničić (Mladost, Čačak)
    17. Nemanja Pavlović (Novi Sad, Novi Sad)
    18. Radoš Šešlija (Novi Sad, Novi Sad)
    19. Nikola Silađi (FMP, Beograd)
    20. Nemanja Bešović (Partizan, Beograd)
    21. Luka Mitrović (Hemofarm, Vršac)
    22. Dušan Bogdanović (Partizan, Beograd)
    23. Božo Đumić (Novi Sad, Novi Sad)
    24. Stefan Nastić (Univerzitet Stenford, Kanada)
    sigpic

Koliko sam ja cuo,nesto i gledao,ovde ima vanserijskih talenata...Tako da-Srbijo ne brini se ;)

Besovic,Siladji,B.Bogdanovic,Josilo,Drenovac,Cvetk ovic,Miljenovic,Stojacic-sve veliki potencijali

Comment

Originally posted by Ljuba90 View Post
      Koliko sam ja cuo,nesto i gledao,ovde ima vanserijskih talenata...Tako da-Srbijo ne brini se ;)

Besovic,Siladji,B.Bogdanovic,Josilo,Drenovac,Cvetk ovic,Miljenovic,Stojacic-sve veliki potencijali
      Da,kao sto je Bodiroga rekao,nisu toliko vazne titule u mladjim selekcijama,vec da se stvaraju kako bi bili od koristi seniorskoj reprezentaciji.Djekic je bio jedan od najboljih u mladim reprezentacijama,ali sada se nista od njega ne ocekuje.Naravno da i ove titule mogu posluziti kao nekakav motiv i dobro iskustvo,ali to nije primarni cilj.
      Ako se ne varam,Bezbradica je bio jedan od najboljih na proslom prvenstvu na kojem je ucestvovao,ali se ne secam koje je to bilo.Ali nismo bas dobro prosli tada.
      sigpic

Comment

Upravo to Mamba,bitan je razvoj mladih igraca...

svaka cast sto si otvorio temu
        Last edited by Ljuba90; 25-05-11, 17:38.

Comment

Upravo to Mamba,bitan je razvoj mladih igraca...

svaka cast sto si otvorio temu
          Pa najbolji moderator, i najseksi.
          sigpic

Comment

Gde bas sa Amerima u grupi

Comment

Originally posted by dusan1610 View Post
              Gde bas sa Amerima u grupi
              Ameri nisu dominantni u mladjim kategorijama kao u seniorskim,to je sasvim druga prica.
              sigpic

Comment

U ovoj kategoriji najveci su favoriti Litvanci,koji su Evropski prvaci godista 92.
                Letonije ima dobar tim,jos su domacini,Hrvati su nezgodni,negde su sa nama u rangu,Francuzi kao i Ameri pre svega zbog fizikalija se nalaze u vrhu uvek,a Spanija ima onako,solidan tim.To je ono sto sam uspeo zapamtiti od proslog prvenstva,ovih 92. godista i mladje.
                Ja iskreno ne ocekujem medalju.
                sigpic

Comment

Bertans iz Letonije je najveci potencijal koliko sam ja ukapirao

Kotira se visoko i na nekim draft projekcijama,ali ne verujem da ce skoro otici preko ;)

Comment

Bertans iz Letonije je najveci potencijal koliko sam ja ukapirao

Kotira se visoko i na nekim draft projekcijama,ali ne verujem da ce skoro otici preko ;)
                    Da,jeste...i komentatori su najvise pricali o njemu.Na Areni sam to gledao.
                    sigpic

Comment

Lepo je sto mozda dobijamo jos jednu kvalitetnu evropsku naciju...ko bi rekao da ce to biti Letonija

Comment

Lepo je sto mozda dobijamo jos jednu kvalitetnu evropsku naciju...ko bi rekao da ce to biti Letonija
                        Verovatno su oni koji nisu imali bas najvecu sansu zbog konkurencije u Litvaniji,prelazili u Letoniju.Pre svega mislim na trenere i ljude iz kosarke,ne igrace.Pa su tako postepeno stvarani solidni igraci,pa zatim dobri.A mozda i nije ovo razlog.
                        sigpic

Comment

Hmmm,zanimljiva teorija...

Comment

Austin Rivers igra za USA, tako da ne bih bas tako lako otpisao njih. Ima jos jedno krilo koje se obavezalo za Kentucky, i on je neki vunderkind. Ima ih k'o mravi.

Evo ga, Michael Gilchrist, pa ima jos Quinn Cook i James McAdoo, mislim da cu to najvece zvezde Amerike.
                            Last edited by D-Wade; 25-05-11, 23:38.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Austin Rivers je ubedljivo najtalentovanije dete u Americi . Ima potencijala da bude All Star, ali samo pod uslovom da mu se na putu ne nadju najvece sportske prepreke, povrede .

Ma opet ce proraditi srpski inat, mozda i zlato uzmemo .

Comment

Working...
                              X