Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slazem se da su bolje prosli Hornetsi od Clipersa,jedna povreda CP i opet su na pocetnoj tacki,a sinoc smo pratili na nba.com uzivo trenig Bucksa,moguce i da ce veceras dati trenig nekog drugog tima,pa ako neko sazna nesto vise neka okaci!

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Tek je od cetiri emisija. They are going down

Stvarno velika glupost Clippersa. Oni ce sada na neki nacin postati Hornetsi, nedorecen tim. Liga je dobila sta je trazila. Dobar trade za NO koji ce sada imati neku pocetnu tacku da se uvali nekome za solidne pare. Sa druge strane imaju najatraktivniji par u ligi sledece godine Must See BG - CP3. Gde god da dodju bice puna hala. E sad sto nista nece osvojiti (a mozda su mogli da je taj trade bio bolji) nikog nije briga. Samo dok se para vrti.
      daleko bolji trade za NO bi bio onaj prvi 3 way trade, gde bi dobili odoma, skolu, martina, dragica i pik prve runde 2012... jedino tamo nisam skapirao zasto bi se houston odrekao skole, martina i dragica zbog gasola

Comment

• konacno zavrsena saga ali kakva glupost klipersa i nek neko okaci emisiju smitha
        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
          daleko bolji trade za NO bi bio onaj prvi 3 way trade, gde bi dobili odoma, skolu, martina, dragica i pik prve runde 2012... jedino tamo nisam skapirao zasto bi se houston odrekao skole, martina i dragica zbog gasola
          To bi bio trenutno bolji trade,ali mislim da ce ovaj sa Clippersima biti bolji na duge staze.

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
            Pa ne bih se bas slozio, dobili bi matorog Odoma, takodje dosta starog (za poziciju NBA centra) Skolu, vecito povredjenog Martina, nestabilnog Dragica i pik koji je losiji od ovog Minnesotinog, tesko da je iko tu dugorocna investicija sto je bio najvazniji uslov Lige kod Paulovog tradea. Ipak je prvi cilj prodati Hornetse.
            Ovako dobijaju dva dobra mlada igraca (3 ako racunas i pick) od kojih je jedan (Gordon) sigurni buduci All Star. Kaman ima ugovor koji istice na kraju godine, pa je i tu fleksibilnije. Ovo je najbolje sto su mogli proci.

Edit: Houston je tu razmisljao o ciscenju capa za ovaj i sledeci free agency.
            Last edited by Nebojsa; 15-12-11, 13:31.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Vesely

Comment

• mislim da ce vesely iznenaditi ove sezone
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                  mislim da ce vesely iznenaditi ove sezone
                  Svakako nije mogao da zavrsi u boljem timu. U kombinaciji sa Wallom mogao bi vrlo brzo da postane veoma poznat u Americi, oni su oduvek voleli highflyere pa makar da ubacuju 5 ppg. Sta mislite, ima li sanse Jan da ucestvuje na Slam Dunku Ja bih voleo da ga vidim.

Comment

Svakako nije mogao da zavrsi u boljem timu. U kombinaciji sa Wallom mogao bi vrlo brzo da postane veoma poznat u Americi, oni su oduvek voleli highflyere pa makar da ubacuju 5 ppg. Sta mislite, ima li sanse Jan da ucestvuje na Slam Dunku Ja bih voleo da ga vidim.
                    Ne verujem...svi smo mi odusevljeni njegovim kucanjima,ali mislim da ima daleko boljih "dunkera" od njega. Ali videcemo,mozda se poboljsao ovog leta

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                      Ne verujem...svi smo mi odusevljeni njegovim kucanjima,ali mislim da ima daleko boljih "dunkera" od njega. Ali videcemo,mozda se poboljsao ovog leta
                      Mislim da bi mogao da bude jako dobar, ima odraz, ima finesu, nije onaj klasicni power dunker. Uz malo rada mogao bi sigurno da bude sasvim dobar na tom takmicenju. Pa da bude McGee i Vesely protiv BGa.

Comment

Mislim da bi mogao da bude jako dobar, ima odraz, ima finesu, nije onaj klasicni power dunker. Uz malo rada mogao bi sigurno da bude sasvim dobar na tom takmicenju. Pa da bude McGee i Vesely protiv BGa.
                        Zato i ne verujem...video si da je prosle godine BG pobedio na cistu snagu. A ono sto su radili DeRozan i McGee je meni bilo 100 puta lepse i zanimljivije.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Zato i ne verujem...video si da je prosle godine BG pobedio na cistu snagu. A ono sto su radili DeRozan i McGee je meni bilo 100 puta lepse i zanimljivije.
                          Ma pobedio je na SMSove, od kada se tako bira pobednik malo sam izgubio volju da gledam, kao ja je reality show (delom i postaje). Mada kada bi se organizovala nasa dijaspora u Americi

Da li ima jos nekih velikih tradeova u najavi, ili sada sa zavrsetkom afere (da ne kazem agonije) Paulgate mozemo da se posvetimo preseason utakmicama i da racunamo uglavnom na aktuelne rostere?

Comment

• Veseli jeste high-flyer, ali su mu zakucavanja dosta slicna..mislim da je ipak previse ocekivati da se on pojavi(i nesto uradi) na Slam Dunk Contest-u.

Howard je izrazio zelju da ide iz Orlanda, ali su oni zaustavili pricu o tome. S druge strane i trade za CP3 je 2 puta obustavljan. U ORL bi Brook Lopez i G.Wallace(jos neko), u NETS-e Howard i Hedo, dok nemam pojma koga bi POR dobio.
                            Last edited by Ljuba90; 15-12-11, 14:13.

Comment

• Originally posted by Aircanada
                              Howard je izrazio zelju da ide iz Orlanda, ali su oni zaustavili pricu o tome. S druge strane i trade za CP3 je 2 puta obustavljan. U ORL bi Brook Lopez i G.Wallace(jos neko), u NETS-e Howard i Hedo, dok nemam pojma koga bi POR dobio.

Imas EDIT opciju majstore. Portland ide u rebuliding.

Comment

• Neso sto se tice velikih trejdova,ja mislim da je gotovo. Jos ostaje da vidimo gde ce neki RFA i UFA. Kao sto su Stuckey,Crawford,Redd itd,itd...

a sutra naravno svi gledamo Wizardse

Comment

Working...
                                X