Steta, da su doveli Chandlera, bili bi strasni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ledeni 80 View Postja se sa tobom ne bih slozio,jer ako cp3 dodje u kliperse,a jos gledajuci neke timove na zapadu klipersi ce ove sezone po mom misljenju konkurisati namjmanje za prva 4 mesta na zapadu
Comment
-
Po ovome sto gledam sa treninga Wizardsa,Jan je dosta napredovao za ovaj period dok je individualno trenirao u Americi...Deluje da ce biti vrlo vazna karika u ekipi Wizardsa...Steta samo sto nisu amnestirali Lewisa,ali bat ce imati od koga da uci
Comment
-
Jedina 2 igraca koja su isla ispod 30 u Dalasu , od ovih kljucnijih su otisla , i Barea i Chandler iako mi nije jasno sta Barea ima traziti u Mineapolisu , oni su jadan tim , iako stigao je OdomSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostJedina 2 igraca koja su isla ispod 30 u Dalasu , od ovih kljucnijih su otisla , i Barea i Chandler iako mi nije jasno sta Barea ima traziti u Mineapolisu , oni su jadan tim , iako stigao je OdomNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostOzbiljno, Odom u Minnyu? Adelman ce mu se oduseviti. Sa druge strane Cuban ce se zapitati zasto je Lamar omasio aerodrom. Mozda se zaneo zbog Kardashianki?Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostMislio sam na Dalas jer sam spominjao Cendlera i Bareu
Kad vec pricamo Minnyu, tek ce oni shvatiti koliko su se zeznuli sa onom praverom od basketasa iz Barselone. Smesan i nevidjeno precenjen igrac. Nista u seniorskoj kosarci ne moze.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ja ne mogu da verujem da jos nisu pokusali da utrape nekom Beasley-a...Trebali su na pocetku da ponude njega i Milicica za Kamana...ili tako neki trejd koji bi im doveo stabilog centra,a odneo psihopatu za koju vec imaju zamenu u vidu slicnog igraca...Opet ce biti medju najgorima u ligi
Comment
Comment