Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bwin Grande Prémio de Portugal 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Djuka99gp View Post
    Jesam napisao sam da je Rosi najboli svih vremena i to je istina zar tih 9 titula to ne pokazuje.D
    sad djuka i mi tebe volimo
    don't be scared homie
    sigpic

Comment

• Zato i volimo Simoncelija, covek vozi srcem, zanimljivo je! Adrenalin skace... Zato volimo i Janonea!
      Zamisli kad bi svako vozio svoju trku pazljivo i pazio na bodove... Pa i golf bi tada bio zanimljiviji!

Comment

• Horhe samo ispada kreten sa tim voznjama.U Kataru je covek objasnio tom Pedrosi kako se vozi(ne zaboravimo da je Katar staza koja je idealna za tu Hondu).E sad koji je njemu djavo ne znam,ali morace da se kida ako misli da uzme titulu jer 72 boda nece opet imati sigurno.Kad rizikuje i pokaze svoj maksimum,onda je daleko ispred svih osim Rosija,a ovako samo ispada budala.
        sigpic

Comment

• Priznajem,ali on tako vozi dok moze i sakuplja bodove,zar prosle godine nije dokazao da zestoko ulazi u duele i vozi vrlo agresivno kad mu treba?

Comment

• Drugari, imate veliki pozdrav od moje ekipe sa posla! I SVI dele Djukino misljenje, kazu da je Rosi najbolji!!!

Comment

• Djuka, mislim da S_Nash, odlicno rezonuje kada je voznja Lorenca u pitanju.
              I licno mislim da cemo ponovo videti pravog Lorenca na stazi. Sto je dobro za trke.
              A jos bolje za fanove.

Comment

• Ja bi licno voleo kad bi se svih 17 vozaca ukljucilo u borbu za titulu.Treba nam jedna takva savrsena sezona.
                I ja mislim da S_Nash u potpunosti upravu.

Comment

• Drugari ja odo da spavam pa se raspravljamo suta ponovo.Lepo spavaje.

Comment

• Zelim ti lepe snove Djuka. Rosija.

Comment

• ..svasta se nacitah...ali bukvalno svasta..e sad da li je to cista provokacija,ili nesto drugo,ne bih mogao da sudim,odnosno ,svoj sud cu zadrzati za sebe..ali pricati ovako,uporedio bih to kao bacanje kamena sa ramena,pa ko vise baci..mislim...ne znam..ja jesam valeov fan u svakom smislu,bas zato ga i volim i respektujem zato sto je covek u svemu dominatan u odnosu na druge,ali ni malo ne zelim da sporim neciji drugi kvalitet..za valea ko kaze da se zali,da cmizdri itd,moze to reci samo iz obesti prema njemu,i nikako drugacije..kvalitet drugih vozaca ne dovodim u pitanje,ali ako ih poredim sa rosijem,iskreno ne vidim u cemu bih mogao to..honda,yamaha pa sad i dukati treba u zadnjicu da ga ljube,sto im je omogucio tako brz napredak u svim sferama..oni bi to dosegli,ali sigurno kasnije nego sto to jesu da im nije bio rosi,mislim na sve timove..on je covek ostavio nasledje svima njima,kad god je odlazio iz nekog tima,sta je kome drugi ostavio,vidi se...iskreno mi je krivo sto GP nije kao indy car serija,ili cart serija..e tad bi se nagledali ko koliko vredi..1-Rosi,2-...3-...4-...5-svi ostali!!!!..bilo bi smesno to gledati,a ujedno i vrlo korisno za sve ostale..imali bi sta da nauce,kao i do sada sto su..i hvala bogu da su imali od koga da nauce!!!,a i jos uvek ce uciti...samo trebali bi da stanu pred ogledalo i da kazu sebi u lice(kad vec ne zele da to priznaju pred drugima)..bozee,hvala ti sto si mi omogucio da ucim,vozim,pricam i imam jezik,probam da nesto popravim,da dajem kvalitetne ideje i da se takmicim sa tim covekom..DOKTOROM!
                      Last edited by Rossini; 04-05-11, 23:57.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Horhe samo ispada kreten sa tim voznjama.U Kataru je covek objasnio tom Pedrosi kako se vozi(ne zaboravimo da je Katar staza koja je idealna za tu Hondu).E sad koji je njemu djavo ne znam,ali morace da se kida ako misli da uzme titulu jer 72 boda nece opet imati sigurno.Kad rizikuje i pokaze svoj maksimum,onda je daleko ispred svih osim Rosija,a ovako samo ispada budala.

Nije on ni daleko od Pedrose ni od Stonera ;) al eto

@rossini , Rossi je došao u "prejaku" hondu ;) al je opet najbolji THE DOCTOR <3
                        Last edited by Valentino Rossi #46; 05-05-11, 00:29.
                        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Pazi Rossini, niko nije reko ovde da se Rosi zali i kuka, vec je samo Djuka dodao da Rosijevi fanovi opravdavaju njegove trenutno lose rezultate povredama, slabo razvijenim motorem itd. Mislim da svi ovde na forumu postuju Rosija, koji i jeste najbolji vozac do danas. Ali kad je pitanje o razvoju motora, ja stvarno ne znam zasto kazu da je Stoner mnogo lose razvio Dukati. On decko od kako vozi Dukati razvaljuje u Kataru, dok je Rosi bio 9i, a vozio je njegovu verziju razvijenog Dukatija(navodim ovaj primer jer su samo 3 trke prosle, a u ostalim dvema je bio slican rezultat). Kad je pitanje o povredi, Pedroza je lepo demonstrirao da oporavak posle operacije nije dugacak 3-4 meseca, a da Honda trenutno nije dominantna, kako svi protivnici kazu kada neko iz Honde pobedi, lepo demonstrira, trenutno jedan od najboljih, Lorenco.
                          Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
                            Nije on ni daleko od Pedrose ni od Stonera ;) al eto

@rossini , Rossi je došao u "prejaku" hondu ;) al je opet najbolji THE DOCTOR <3
                            ..nisam msilio na to da li je neki tim bio jak ili slab,vec na to da je uvek posle njega bilo bolje i naprednije..nadam se da ti je jasnije sad..
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
                              Pazi Rossini, niko nije reko ovde da se Rosi zali i kuka, vec je samo Djuka dodao da Rosijevi fanovi opravdavaju njegove trenutno lose rezultate povredama, slabo razvijenim motorem itd. Mislim da svi ovde na forumu postuju Rosija, koji i jeste najbolji vozac do danas. Ali kad je pitanje o razvoju motora, ja stvarno ne znam zasto kazu da je Stoner mnogo lose razvio Dukati. On decko od kako vozi Dukati razvaljuje u Kataru, dok je Rosi bio 9i, a vozio je njegovu verziju razvijenog Dukatija(navodim ovaj primer jer su samo 3 trke prosle, a u ostalim dvema je bio slican rezultat). Kad je pitanje o povredi, Pedroza je lepo demonstrirao da oporavak posle operacije nije dugacak 3-4 meseca, a da Honda trenutno nije dominantna, kako svi protivnici kazu kada neko iz Honde pobedi, lepo demonstrira, trenutno jedan od najboljih, Lorenco.
                              ..stoji mnogo toga sto si naveo...jedno samo ne..a to je dukati..
                              sigpic

Comment

• Dobro, nisam mislio na potpun razvoj. Mozda tom motoru neke staze leze, dok druge ne. Ali ako pogledamo trenutne rezultate, taj Dukati se samo "unazadio". Za dalji tok sampionata necu da predvidjam, ali bice vremena kada ce se Rosi boriti za broj 1.
                                Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Working...
                                X