Vidjecemo... Ja bih voljela, ali...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2011 Formula 1 Turkish Grand Prix - Istanbul Park Circuit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Idemo uzivo za minut na http://www.ustream.tv/channel/top-crap---biggest-wracksJUST PUNK
NO NATIONS
NO RELIGION
NO AUTHORITY
And most of all PEACE
Anarchy
Comment
-
Ja ne mogu da cujem zvuk,samo vidim sliku
Petrove mamu ti tvoju,jesi morao da udaris Sumija majmune glupiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Krug 15 Hamilton presao Rosberga i sada je Button 4. a Rosberg 5.
Poredak trenutno:
1.Fetel
2.Weber
3.Alonso
4.HAMILTON
5.ROSBERG
6.Massa
7.Button
Glupi Sutil i Barikelo opet zakacili Sumija i odletelo parce sa njegovog bolida,dokle vise stoko jedna
i tako dalje,ali tek su poceli da odlaze u boks neki od vodecih vec bili ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Krug 20 velika borba izmedju Mase i Rosberga,Massa prvo presao Rosberga ovaj mu vratio 2 krivine posle,zanimljiva trka trentuno.Dreams are coming true.
Comment
-
Krug 22,Rosberg gubi 2 pozicije od Masse i Buttona.
Aleksa dobrodosao na forum,jbg trenutno ja ne mogu da uticem,ali to je fatalna greska,valjda ce se ispraviti do kraja trke ;)Dreams are coming true.
Comment
-
Krug 24 Button presao Msssu koji je imao jako kocenje i odmah otisao u boks.
Pa sta ces, bice bolje na sledecoj trci.Dreams are coming true.
Comment
-
Krug 29 Alonso sa spoljasnje strane prelazi Webbera i prelazi na 2. mesto.
Dok Massa pokusava da odbrani poziciju od Buttona.Dreams are coming true.
Comment
Comment