Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zamislite da Doc trenira Majami...uhuhu!

Comment

• Majamiju treba trener sa vecim autoritetom od Spoelstre, on mozda i jeste dobar trener ali cini mi se ne moze da kontrolise velike zvezde. Sad je jos dobro kako je bilo na pocetku. Ali mislim da mu Pat mnogo pomaze iako naravno nece to reci.

Kad smo vec kod trenera najprijatnije iznenadjenje mi je Tom Thibodeau, iako je dugo u ligi nisam ocekivao da ce se ovako dobro snaci kao glavni trener neke ekipe.

Comment

• Originally posted by Ray Ray View Post
        Majamiju treba trener sa vecim autoritetom od Spoelstre, on mozda i jeste dobar trener ali cini mi se ne moze da kontrolise velike zvezde. Sad je jos dobro kako je bilo na pocetku. Ali mislim da mu Pat mnogo pomaze iako naravno nece to reci.

Kad smo vec kod trenera najprijatnije iznenadjenje mi je Tom Thibodeau, iako je dugo u ligi nisam ocekivao da ce se ovako dobro snaci kao glavni trener neke ekipe.
        Ma sta ima njih da kontrolise njih dvojica imaju MVP sezonu kao i uvek nisu im pale stats skoro nimalo Bosh malo tanje ali ok. Njegov sav jebeni posao je da ostala 2 ili 3 igraca koji doprinose budu iole normalni, znaju sve akcije napamet, poginu u odbrani i ne budu veliki celavi majmun koji ne moze ni da hoda vise.

Comment

• Kontrolise u smislu da ih podredi ekipi. Nije osvojiti titulu uzeti najbolje igrace i sigurno ces uzeti. Nije dzaba Phil Jackson majstor, on je uspeo velike superstarove odlicno da uklopi u ekipu i u Chicagu i u LA-u i podredi i takva dva ega kao Shaq i Kobe ekipi i uzme titulu. Ja sam ubedjen da Phil ili cak Riley vodi ovu ekipu Bosh bi bio mnogo bolji i produktivni, ovako se izgubio pored LBJ i Wade-a.

Comment

• Ima Bosh dovoljno lopti, samo sto cesto zna da se izgubi, a Wade i James mu cesto ostavljaju situaciju 1 na 1, samo sto to sinoc nije iskoristio. ;)

LBJ i Wade su produktivni maksimalno, razigravcaju saigrace, skacu i postizu poene, vise se od njih ne moze traziti.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Problem je "silovanje"

Comment

• Sve je to OK ali nije dovoljno samo dati suteve nekome, stvar je i psihologije. Necu sad da pricam jer ne znam sta se desava kod njih u klubu, ali recimo jedan primer koliko trener moze. Teodosic se video nije nigde par godina, i kad je igrao nista nije radio, i onda dodje u reprezentaciju kod dobrog trenera i pokida na Evropskom i postane najbolji plej Evrope. Znas ako ja nemam samopouzdanja mozes mi dati i 30 lopti da sutnem pa necu dati 15 poena. Bosh je bio prvi igrac proslih sezona, sad nije i verovatno to utice na psihu, e tu bi trener morao da step up. Onda tu ima i selekcija suta u sistemu, mora se znati ko kada sutira, kada sme kada ne sme, da ne bude silovanja, jer nije svaki sut iste tezine. Naravno to u Majamiju sada sve bolje funkcionise nego na pocetku sto je i normalno, ali kazem cini mi se da Spoelstra nije autoritet i nije iznad ekipe, kao sto bi trener trebao da bude i kao sto veliki jesu. Ali jos je mlad ima vremena.

Comment

• Originally posted by Ray Ray View Post
                  Kontrolise u smislu da ih podredi ekipi. Nije osvojiti titulu uzeti najbolje igrace i sigurno ces uzeti. Nije dzaba Phil Jackson majstor, on je uspeo velike superstarove odlicno da uklopi u ekipu i u Chicagu i u LA-u i podredi i takva dva ega kao Shaq i Kobe ekipi i uzme titulu. Ja sam ubedjen da Phil ili cak Riley vodi ovu ekipu Bosh bi bio mnogo bolji i produktivni, ovako se izgubio pored LBJ i Wade-a.
                  I njih dvojica su imali MVP sezone u svakoj sezoni three-peat. Wade i James su podredjeni timu sutiraju 50% imaju kombinovano vise asistencija nego svi ostali zajedno vise skokkova mislim cak nego svi ostali, blokiraju, kradu lopte vuku kontre sve zivo. Samo treba naci coveka koji ce ostale da nacini iole normalnima. + Bosh nema losu sezonu 18 8 u Karijeri ima 20 9 nije neka razlika cak se moze reci da i on igra ok. Ali kad vidim Iglauskasa na terenu ili Milera koji ima odlican ugovor i doveden je da bude cetvrti igrac kako ne znaju nista kao slonovi stvarno ne mogu da se smirim. I naravno o rotacijama velikog strucnjaka necu polemistati. Budala zalizana.

Comment

• Problem je u tome, sto se od igraca tipa Miller i Ilgauskas mnogo vise ocekivalo, ali do toga nije doslo, Miller zaista igra ocajno, Jones bljesne ponekada ali to je nedovoljno. Jednostavno je ovo prva sezona, mozda bi to izgledalo drugacije da je iskusniji trener, ali se nikada ne zna, nije ni Spoelstra za sve kriv, sigurno da pravi greske, sta da se radi.

Bice bolje, a ja sam i dalje ubeđen da ce Miami proci dalje i da ce uci u finale lige, jer jednostavno su do jucerasnje tekme igrali zaista fenomenalno, ne samo Wade, James i Bosh, vec celi tim, a svi mi znamo da se u PO-u ne moze bez poraza, niko nije nepobediv.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Po onome sto sam ja video Bosh mora mnogo vise ekipi da se podredi.
                      sigpic

Comment

• da da trener je kriv

Comment

• Niko nije kriv Boshu sto je ocajan u ovoj seriji. A "veliki strucnjak" je mislio da ce popiti svu pamet svijeta ako mu je Ilgauskas u prvu petorku

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
                            da da trener je kriv
                            Ma dzabe mi raspravljamo ovde, kada je za sve LBJ kriv . Nema nikakav doprinos ekipi, igra samo i iskljucivo za statistiku, boli ga patka za odbranu i stavlja sebe iznad svakoga . LBJ < Brian Cardinal . Zar ne, Majk?

Comment

• Izgleda da ce za sve one koji nemaju SK veceras da bude besplatan NBA League Pass.

http://www.nba.de/
                              Last edited by Black Mamba 24; 08-05-11, 18:01.
                              sigpic

Comment

• Ne znam cemu rasprava, svi su sinoc podbacili, sta da se radi, pa nisu ispali jbt..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X