Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa nije problem u tome da on ne igra kako treba, problem je sto mu ne dozvoljavaju da uradi bilo sta vise. Brane ga sa trojicom, sto bi rekao Ljuba kad god krene prema kosu salju 5 igraca na njega.
    Ocekujem jos ruzne kosarke, dosta izgubljenih lopti, rukometnih faulova za dvominutna iskljucenja koji nece biti nesportski, dosta faulova na prodorima koji nece biti svirani i opet pobedu u zadnja 3 minuta meca.

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma znam ja sve to,samo imam osecaj da ce ih veceras pobacati.
      sigpic

Comment

• Sto je najjace, NBA je sinoc pregledavao ove faulove Foster-a i nisu ga nicim kaznili.
        Bolje da se ne zajebavaju, jer ako Sexy i Bogs pocnu da bacaju laktove okolo nece biti prijatno... Ima Foster-u da pukne picka samo tako...

Elem, nisam gledao zadnju cetvtinu LA-a sinoc, pretpostavio sam da ce ih potpuno slomiti jer se videlo da ne mogu da zadrze Gasol-a i Bynum-a, jos su poceli i Artest i Kobe da im hvataju lopte u napadu, to je bilo to.
        Veceras fenomenalan program, ima da bude ludnica i na terenu, a nadam se i na forumu.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• boston je unistio nikse,u toj seriji ce biti 4:0,lejkersi ocekivano,samo mi orlando nije jasan mislio sam da ce da razbiju atlantu,sad ako nekim cudom prodju sa ovakvom igrom nemaju sta traziti protiv bulsa

Comment

• Gospodo evo vam Bostona.
            Mini priča od prošle godine.
            Protiv Majamija u polufinalu biće jedna od najboljih playoff serija u zadnjih nekoliko sezona.
            Orlando je u žestokom problemu,ako Atlanta odbrani brejk i povede sa 3-1,mislim da će biti sve gotovo.
            Večeras takođe presudna utakmica u seriji Dalas-Portland.
            Ako Dallas dobije,biće gotovo.
            A sve mi se čini da će Portland izjednačiti i da ćemo uživati u još jednoj gustoj seriji.
            Indijana je gotova,možda dobiju večeras tu počasnu utakmicu,ali to je sve što se njih tiče ove sezone.
            Memfis treba da dobije protiv SAS večeras više nego ikad.
            Ako bi poveli sa 2-1 u seriji,onda bi bilo komatanja u narednim mečevima.

Daleko,daleko uzbudljiviji playoff nego prošlogodišnji !
            How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Kako je Atlanta povela u zadnjem minutu i naredni napad Magic-a koji su sjajno odbranili...

http://www.sportklub.info/forum/show...d=1#post473160

P.S. Pitanja i diskusija vezana za akcije uvek dobrodosli
              sigpic

Comment

• Ovaj Pachulia ko da ga kljuca.
                Najjace na kraju iznenadjeni Howard.Valjao sam se od smeha od njegove rekacije.

Comment

• Moglo je svasta da bude da Dwight nije zaustavio J-Richa. Sve uvek zakuva Dwight

Comment

• Last edited by Black Mamba 24; 23-04-11, 12:38.
                    sigpic

Comment

• Jest ovaj Zaza budalast, ima srece sto ga je J-Rich hteo tuci, da ga je Howard zakacio, odvalio bi mu pola face.
                      Last edited by D-Wade; 23-04-11, 12:38.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Pačulija je čovek koji ima onu stvar bez sumnje !
                            How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                              Pačulija je čovek koji ima onu stvar bez sumnje !
                              definitvno!

Comment

• Mozda ce veceras za utakmicu Portland - Dallas biti nemacki NBA League pass dostupan za sve evropljane.Ali nije sigurno,to cemo znati tek kada pocne utakmica.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X