Gazi bre lebrone!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ooooooooo, gde li je krenuo Evan ?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Miami sa pola snage, Bosh igra fantasticno, kao i ostali, ali Bosh zaista kida za sada u ovoj seriji.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sta mislite moze li Njuka da iznenadi Boston u seriji ? Verujem da bi nam oni bili mnogo laksi rival nego Boston. Melo je omasio jedno 10 suteva i na kraju napravio faul u napadu na +1 i 20ak sekund do kraja, bas se iskenjao po svom timuAmare i Ray Ray doktorski... Samo da mi Boston 3. put ne izbaci Kinga iz PlayOffa
Comment
-
Ja licno mislim da NY ne moze protiv Boston-a i ako Miami i Boston budu igrali drugu rundu, mislim da ce pobednik biti i novi sampion (vec sam to pisao ali evo opet da napomenem, necete mi zameriti).
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment