Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svaka cast J.O`Nilu, pokazao je da je prava njuska od igraca... Morace Sek brzo u igru jer Baby se ne snalazi najbolje, a Krle ne moze da se poveze(mada ocekujem da zablista protiv Majamija)...

Comment

• Samo da pohvalim sve koji su radili tekstove za temu NBA PLAY-OFF ANALIZE!!! Stvarno momci, svaka vam cast, vrlo strucno, a opet razumljivo svima, mnogo pomaze u pracenju... Samo nastavite tako !!

Comment

• E jesu kretencine ovi Pacersi,pa to je za pricu.98-88,sjajni Granger i Tyler i onda potpuni pad.Tyler pogodi 3 nemoguca suta pa onda promasi lagano polaganje na 6 razlike,Granger uzima 2 kriminalno selektirana suta,Hibbert masi bacanje.Evo kako ja vidim covjeka koji ce dobit MVP nagradu.Zaleti se sa 10 metara u najvecu guzvu,baci krompir pa ako udje,udje ako ne,bacanja,svaki napad.Danas je sutirao preko 20.Eventualno sutne tricu i promasi ih 10 kao veceras.Posle se ljudi pitaju zasto su poznavaoci koji prate NBA duze vrijeme razocarani danasnjim izgledom lige.
        ortak

Comment

• E jesu kretencine ovi Pacersi,pa to je za pricu.98-88,sjajni Granger i Tyler i onda potpuni pad.Tyler pogodi 3 nemoguca suta pa onda promasi lagano polaganje na 6 razlike,Granger uzima 2 kriminalno selektirana suta,Hibbert masi bacanje.Evo kako ja vidim covjeka koji ce dobit MVP nagradu.Zaleti se sa 10 metara u najvecu guzvu,baci krompir pa ako udje,udje ako ne,bacanja,svaki napad.Danas je sutirao preko 20.Eventualno sutne tricu i promasi ih 10 kao veceras.Posle se ljudi pitaju zasto su poznavaoci koji prate NBA duze vrijeme razocarani danasnjim izgledom lige.
          ortak
          Ako je takva liga danas,za sta mu je Rose kriv,onda su svi takvi?Da li bi ti mogao odgovoriti u njegovo ime,ako ne nista...uredu!?!

Po ko zna koji put ova tema,kao off tema...prebacicu ako se razvuce,ovo je zanimljivo misljenje.
          Last edited by Black Mamba 24; 18-04-11, 17:07.
          sigpic

Comment

• Bledi, cestitam na pobedi Boston-a uz koji sam bio duhom celu noc!
            Moje prognoze su uvek tacne!

Btw., u prvim utakmicama PO svaka ekipa, koja je pobedila, je u drugom poluvremenu primila 40+ poena osim Miami-a i Boston-a koji je sinoc sveo New York na 34pt!
            To se zove ULTIMATE DEFENCE!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Bryant-ovi poeni protiv New Orlensa...za ovo ne treba ni brzina ni snaga,moze se ovo i sa 36-37 godina.

sigpic

Comment

• Da je jos neko igrao dobio bi Lejkers
                Nego jel sutra igraju sljedeci mec ili ? I ako igraju u koliko sati po nasem vremenu ?
                sigpic

Comment

• Originally posted by Arnel.S View Post
                  Da je jos neko igrao dobio bi Lejkers
                  Nego jel sutra igraju sljedeci mec ili ? I ako igraju u koliko sati po nasem vremenu ?
                  Lakersi igraju u noci izmedju srede i cetvrtka,u 4:30.
                  Last edited by Black Mamba 24; 18-04-11, 17:46.
                  sigpic

Comment

• Bledi zaboravih da ti cestitam i ja i da razbijete Knickse a onda vas cekamo mi
                    Last edited by Emil_LBJ; 18-04-11, 17:55.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                      Lakersi igraju u noci izmedju srede i cetvrtka,u 4:30.
                      Pa dobro, taman cu tad i da ustanem
                      sigpic

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                        Bledi zaboravih da ti cestitam i ja i da razbijete Knickse a onda vas cekamo mi
                        Osvajate prsten...sledece sezone...

Comment

• Naravno...i ove i sledece i one tamo ;)

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                            Naravno...i ove i sledece i one tamo ;)
                            Kada se tri iz Bostona povuce...

Comment

• Kako jebete kevu s ovim analizama,stvarno svaka cast.
                              sigpic

Comment

• Ucestvovao je Wade jutros u shootaround-u i najverovatnije ce igrati sa naocarama...
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X