Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zna Stefan sta radi!

Comment

• Da ima prenos
      Dobice Dallas ja mislim, tanki su "gromovnici" a onaj Russell Westbrook je takav indijanac da ja nemam reci...
      I Dirk objasnjava - realno
      Ali ipak je meni MAJAMI-CIKAGO "veliko finale" i bilo koja ekipa od ove dve ce dobiti Dallas sa 4-1 eventualno 4-2

Comment

• Odgledah snimak Majami-Cikago...
        -Udonise, samo ovako nastavi care! Dobili smo mnogo njegovim povratkom,ako je potpun.
        - Cb1 odigrao korisnu utakmicu, uglavnom pogadjao suteve,nije se ispucavao,skakao.
        -Wade odigrao korektno, nije ga htelo u drugom poluvremenu, ali na nivou.
        - MVP resio utakmicu , odigrao najbolje kada je bilo najpotrebnije, alal vera!
        - Calmers pogubljen
        - Dzoel pogubljen
        - Bibby ne moze vola d ubode
        - Miller dao 2 poena jeeej! I pohvatao neke lopte...
        - Haus-Dempir-Zi -> standardne peskirdzije
        - Meglor, Pracka - pogubljeni...

Ne znam samo kako iko moze da kaze da je Cikago pobedio sam sebe Majami je odigrao odlicnu odbranu i bio bolji rival na terenu. Masio Cikago suteve - pa masio je i Majami + su imali mnogo vise izgubljenih lopti.
        Ocekujem obe pobede u AAA i zatvaranje serije na 4-2.
        LETS GO HEATTTTT

Comment

• Niko nije rekao da je Chicago pobedio sam sebe, ali je doprineo tome, jer vola nisu mogli da ubodu, Rose je bio bez zelje za zivotom a kamoli kosarkom, a da je Majami igrao super odbranu jeste. To ti je isto sto su odredjeni rekli da jednostavno sut u napadu nije hteo nas, prosto nije, los dan itd, a pojedinci okrenu kao da smo popljuvali majami najgore, mislim stvarno.

P.S. Delgado, citiraj mi post coveka koji je rekao da je Chicago pobedio sam sebe, molim te, samo ga citiraj.

Comment

• Originally posted by rondo View Post
            Ali ipak je meni MAJAMI-CIKAGO "veliko finale" i bilo koja ekipa od ove dve ce dobiti Dallas sa 4-1 eventualno 4-2
            Delim tvoje misljenje. Titula ide na Istok! Nadam se Miami-u!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Popaj77 View Post
              koji crni umor Dalasa, raspali se od kuliranja 10 dana posle lejkersa ;)
              OKC su jedva imali 2 dana pauze, a sad im sledi tekma svaki drugi dan
              Hoces da se kladis?

Comment

• Bane, je l' ti videla zena potpis?

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                  Bane, je l' ti videla zena potpis?
                  Off. Ma de videla! Ne dam joj da mi pridje racunaru, a ne prilazim ni ja njenom jer ko zna...

@LBJmvp
                  Ostavio si link za jedan jako dobar tekst ali je to ostalo "zarobljeno" u temi "Regular season". Ako mozes postavi ga ovde.
                  Last edited by Branislav; 20-05-11, 01:04.

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                    Off. Ma de videla! Ne dam joj da mi pridje racunaru, a ne prilazim ni ja njenom jer ko zna...

@LBJmvp
                    Ostavio si link za jedan jako dobar tekst ali je to ostalo "zarobljeno" u temi "Regular season". Ako mozes postavi ga ovde.
                    slobodno ti kopiraj

Comment

• http://espn.go.com/blog/truehoop/mia...playoff-career

Tekst je postavio LBJmvp i odlican je. Nemam komentara osim sto ga preporucujem za citanje.

BTW., evo jedne informacije u vezi Lebron-a James-a. Kada je presao iz Cleveland-a u Miami napravio je nesto sto niko nije do sada u istoriji NBA lige. Tacnije, njegov prelazak je izvrsio neverovatan finansijski uticaj na oba kluba. Cleveland je njegovim odlaskom izgubio na ceni 26% od ukupno procenjenog kapitala, dok je sa druge strane cena Miami Heat-a porasla za 17% i stavila ga na 7 mesto lige po novcanoj vrednosti (podaci uzeti iz "Forbes-a").
                      Last edited by Branislav; 20-05-11, 01:29.

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Nazalost nema LP-a veceras, moracemo da se snalazimo za stream-ove.

Nego ljudi, stize novi Kobe

http://www.sportklub.info/forum/show...NBA-Draft-2011
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                          Nazalost nema LP-a veceras, moracemo da se snalazimo za stream-ove.

Nego ljudi, stize novi Kobe

http://www.sportklub.info/forum/show...NBA-Draft-2011
                          Kad ne padoh sa stolice jbt ne radi mi ovo vise

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            Kad ne padoh sa stolice jbt ne radi mi ovo vise
                            Najverovatnije ide krajem prve runde ili pocetko druge. On je jedan od talentovanijih igraca na ovogodisnjem draftu... toliko o tome koliko ce biti "jak" draft ove godine ;)

Edit: Mada, licno moram da priznam da mi se svidja, ali vec mu je 22... ali radna etika je cudo...
                            Last edited by Ernesto; 20-05-11, 01:36.
                            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Enes Kanter ce da objasni neke stvari sledece godine.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                                Enes Kanter ce da objasni neke stvari sledece godine.
                                Definitifno ima potencijala, mada sa evropljanima se nikad ne zna... za njega je veliki plus sto je vec okusio amercki stil kosarke (igrao za Kentucky)

Vec smo otisli off... naljutice se Mac

Comment

Working...
                                X