Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boga mi ja gledam do poluvremena i onda u krevet,raspadam se

Comment

• I ja do poluvremena, gotov sam, kolabriro ko Toma

Comment

• Hahahahahaha,ko Toma

Ja mislim da cemo mi posle PO-a da idemo na kolektivnu rehabilitiaciju u neku banju

Comment

• Banja Koviljaca kazu dobra za kosti, a moze i za zivce
          Odlepi se Dallas Ajmo momci...

Comment

• Mozemo i u Igalo,da se valjamo u blatu sa babama

Dobar Dalas,dobar...

Comment

• Ma ja navijam za Portland, ti znas da smo ja i ti uvek na suprotnim stranama.
              Deset razlike, nije strasno, morace da zapnu u drugom, a i Wallace malo da proigra, ocajan je.

Comment

• Ovaj, i ja navijam za Portland

Ti znas da ja pohvalim cak i Celticse ako nesto dobro urade

Sutra propustam prve dve tekme,ali tu sam za spektakl...Jos kad bi matorci ispali od NY-a ali nema nista od toga...

Laku noc ljudi...

Comment

• Ovaj Hauvard je budala, ali opet izgubise :S
                  sigpic

Comment

• auh sine al ste se raspisali.
                    Ja mislim da bi bilo najbolje da za svaku seriju bude jedna tema.
                    Napustio sam vas ranije zato sto mi seckalo sve isao atdhe fm i na roja directa al isti djavo.Dobro je da sam jedva odgledao i Cikago.

Comment

• da li ce black mamba postavljati streamove za vecerasnje utakmice
                      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• vidite da nisam bez potrebe pricao da je orlando kita od ekipe

Comment

• atlanta je jos gora,al su imali srece

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
                            vidite da nisam bez potrebe pricao da je orlando kita od ekipe
                            steta za Hauarda kako igra a njegova ekipa je delovala nedostojna plejofa
                            GIFSoup

Comment

• Pick And Pop Into A Backdoor Cut

Evo jedne prelepe akcije sa sinocnjeg meca Portland – Dallas...

Dallas je imao prednost od jednog poena u cetvrtoj cetvrtini i Dirk Nowitzki je poceo da preuzima stvari u svoje ruke. Mavericks-i su sjajno iskoristili pretnju Nowitzki-og da primi loptu na trojci, da bi mu omogucili da jos lakse postigne poene.

Akcija pocinje tako sto Jason Kidd prevodi loptu po desnoj strani. Kada je stigao negde blizu trojke, Dirk mu pravi blok.

Kidd koristi pik, a Nowitzki se otvara ka liniji 7.24, umesto ka kosu. Samim tim, LaMarcus Aldridge pokusava da udje u liniju dodavanja i presece taj pas.

Kada je Kidd uhvatio loptu, izgleda kao da zeli da je doda Dirk-u. Medjutim, Nowitzki je samo navlacio Aldridge-a i napravio sjajan backdoor cut.

LMA dopusta Nowitzki-om da ga prodje, a Kidd ga pronalazi sjajnim dodavanjem kroz nekoliko protivnickih igraca. S obzirom na to da je strana pomoci ispraznjena, odbrana je predaleko da stigne do Dirk-a i pokusa da mu oteza sut.

Rezultat svega je jak faul gde Nowitzki pogadja 2 slobodna.

Odlicna akcija Mavericks-a i jos bolja egzekucija dva veterana i dva fenomenalna igraca. Da je Nowitzki odmah krenuo na backdoor (sto bi se u principu pretvorilo u klasican roll) odbrana bi to procitala i stigla da zatvori na vreme. Prvo izlazak na trojku pre utrcavanja tera odbranu da postuje i savrseno namesta akciju.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                                da li ce black mamba postavljati streamove za vecerasnje utakmice
                                Ako on ne bude tu, mi cemo postaviti, nista se ne brinite. ;)
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X