Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nemam nista da kazem osim Brandon Roy
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Memphis odlican za sada, dosta dobra tekma, na kraju ce ova i serija Portland-Dallas biti najzanimljivije, a ja sam ocekivao da ce New York pruziti kakav takav otpor Boston-u, a ono nista.

Jos ce metla biti...
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Sjajna igra Memphisa,Gasol igra ponovo dobro...dobar u pick igri.Sada imao 2+1.
        Idem spavati,nadam se da ce Memphis u drugom poluvremenu biti bar upola dobar kao u prvom.
        sigpic

Comment

• Kakva tekma Indijana - Čikago, bila bi fora da je i ovoj došlo do totalnog preokreta ..

Comment

• memfis pobedio san antonio! sve vise verujem da ce proci dalje

Comment

• Sta je ovo?Svi zaspali oko 3 i niko da ne komentarise utakmice.
              Ja prespavao celo drugo poluvreme al sam se probudio taman u poslednja dva minuta.

Sakil O Nil sigurno nece igrati veceras, dok su za Nju Jork upitni Stodermajer,Bilaps i Daglas.Ovu seriju su unistile povrede.Veceras Boston i Majami da ociste svoje protivnike i za koji dan ludnica.
              Od Oklahome sam ocekivao da ce da pobede Denver a i drago mi je sto je Memfis ostvario svoju prvu domacu pobedu i jedva cekam ponedeljak kada je na programu sledeci duel.A iste veceri igraju i Dalas-Portland.

Comment

• Zaspao sam posle trece cetvrtine Por-Dal i prosto ne mogu da verujem da je usledeo preokret, svaka im cast za takav mentalni odgovor, sad vrlo lako mogu da prodju...Hvala kladionicama za kvotu na Oklahomu , 2.50 je bila Memphis izbacuje SA, videcete ;)

ps. Hristos Voskrese, srecan Vam Uskrs !
                Last edited by Deki_partizan; 24-04-11, 09:32.
                <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

• njujork je ovu seriju protiv bostona izgubio,sad mozda jednu dobiju kao indiana sinoc,al ne verujem da boston moze da izgubi 3 utakmice za redom tako da je tu sve jasno

Comment

• Mnogo je gotivan tim Portland! Roy je pokazao sinoć da i kad nije 100% fizički spreman, da i kad nije u top formi on je i dalje veliki igrač!
                    Aldridge sinoć gotovo 47 minuta je igrao, možda i previše...

Ali kakva poslednja četvrtina Portlanda

Memphis sjajan. Z-Bo pogodio odlučujuću tricu, biće teško da Memphis prođe dalje ali ako dobiju i sledeći meč oni su favoriti za prolaz u odnosu na SA.

Denver opet izgubio, Oklahoma možda i lakše nego što se očekivalo prolazi ovu rundu, Ibaka sinoć odličan... Denver sličan Knicks-ima u PO...

Chicago u sledećem meču overava prolaz dalje.
                    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma Njujork nema sanse protiv Bostona veceras,jer oni bas nemaju organizovanu napadacku igru, odbrani da ne pricam.malo me iznenadila oklahoma sinoc,ocekivao sam pobjedu denvera,a sto se dalasa tice,ruse sami sebi samopouzdanje ovakvim mecevima.svaka cast portlandu

Comment

• Hoce li mi reci ko zasto SK prenosi samo jednu tekmu nedeljno???

Comment

• Originally posted by Derrick Rose View Post
                          Hoce li mi reci ko zasto SK prenosi samo jednu tekmu nedeljno???
                          Imas to u temi NBA na Sportklubu, vec sam pitao ;)

Comment

• Mfro, dobrodosao na forum, uzivaj

Steta sto Denver nije pobedio, pa da imamo jos jednu zanimljivu seriju, al' sta da se radi i ove 3 su vise nego dovoljno...

EDIT: Molim vas da obratite paznju na McRoberts-a nakon zakucavanja...

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nije imao nameru da ga udari.
                              Last edited by Seoski Terminator; 24-04-11, 12:03.

Comment

• neki igraci indiane bi mogli da predju na boks,vidi se da im kosarka nije jaca strana

Comment

Working...