Announcement
Collapse
No announcement yet.
Smesna strana NBA-a
Collapse
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
San Antonio SPURS - Tony Parker & Company
Comment
-
Koj lik . Faca nad facama.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Last edited by MarkedOne8; 02-06-12, 22:34.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPosle one trojke koju je dao, okaciti ovo je ravno debilizmu. Sta treba da sutne preko 3 coveka a ovaj sam.
Kad uvedu opciju dislajk, onda slobodno disjlajkaj ... a do tada se suzdrzi svojih drskih komentara.San Antonio SPURS - Tony Parker & Company
Comment
-
Originally posted by cornix View PostDruze, nema potrebe za vrijedjanjem. To sto ti drkas na njega mene nije briga, meni se slika ucinila interesantnom i smijesnom ( citaj: smijesnom, znaci nista jebeno licno ) te sam je stoga i postavio ovdje.
Kad uvedu opciju dislajk, onda slobodno disjlajkaj ... a do tada se suzdrzi svojih drskih komentara.
Comment
Comment