Ja se nadam da Novak ove godine nece tamo igrati,ako se dobro odradi MC neka to propusti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostMa,neka je! Da vidimo barem nesto novo
Imam osjecaj da ce Roger biti nepobjediv na plavoj sljaci
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNece igrati u MCu,Barseloni i Estorilu sigurno,postoji mala,ali bas mala sansa da igra u Madridu ili Rimu
Inace Dule je uzeo MC,ako ima zaintresovanih za otvaranje Madrida i Rima neka se jave
odradicu ja otvaranje za Rim, to mi je jedan od omiljenih turniraIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostMa osim boje nema nikakve razlike u odnosu na "obicnu" sljaku, jedino ako nesto ne ubrzaju organizatori. Mada nema potrebe Madrid je i prosle godine bio brz za jednu sljakastu podlogu
Originally posted by prskaj View Postodradicu ja otvaranje za Rim, to mi je jedan od omiljenih turnira
Originally posted by unagi View PostZa nas tv gledaoce je bolje, bolje ce se videti loptica. Ne secam se da li se prosle godine u Rimu ili Madridu slabije videla loptica u dnevnom terminu.sigpic
Comment
-
Ja obecavam da cete iz Rima imati ekskluzivne izvestajehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Mareju bi to pomoglo ali od toga nema nista
Trebali su da pomenu i dva neizvesna finala iz 1991. ali od Eurosporta ne ocekujem punoLast edited by ClayWarrior; 04-04-12, 10:27.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Svakako sam za,ipak su mecevi na best of 5 nesto posebno i voleo bih da ih vrate.Sto se sljake tice,najslabije se loptica vidi u rimu,preko dana to je skoro nemoguce,makar za mene coravog
I da,ja cu otvoriti za Madrid;)
Comment
-
Ja sam za to, ranije nisu bili ni slobodni u 1. kolu, a igrali su best of 5.
Neka im ostave da budu slobodni u 1. kolu, ali best of 5 u finalima svih mastersa, a posebno WTF bi trebali da vrate, zato sto po meni gubitak koncentracije na 10 minuta u best of 3 znaci i gubitak celog meca, a to ne moze da se desi u best of 5.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Comment