Ocekivano,najverovatnije propusta i Wimbledon.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
NEĆE NA TRAVU: Nadal propušta i Vimbldon?
http://www.sportklub.rs/nadal-propusta-i-vimbldon
pa nece da izgubi na W i 5. godinu zaredom od anonimusa
Comment
-
Jel istina da Tim KRALJ igra vec sledece nedelje u Stutgartu?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Posto ce od ponedeljka "velika cetvorka" ponovo da bude na prva cetiri mesta, postavlja se jedno interesantno kviz pitanje. Naime, oni mogu biti rasporedjeni na prva cetiri mesta na 24(=4!)nacina. Poznato je da Marej nikada nije bio prvi. Osaje jos 18 mogucnost. Od tih 18 mogucnosti, koliko su se ostvarile?
Edit: Naravno, pitanje nije lako. Ako niko ne odgovori do kraja Rroland Garrosa, ja cu odgovoriti na pitanje.Last edited by 147; 04-06-16, 10:41.
Comment
-
Originally posted by pedja5000 View PostPosto ce od ponedeljka "velika cetvorka" ponovo da bude na prva cetiri mesta, postavlja se jedno interesantno kviz pitanje. Naime, oni mogu biti rasporedjeni na prva cetiri mesta na 24(=4!)nacina. Poznato je da Marej nikada nije bio prvi. Osaje jos 18 mogucnost. Od tih 18 mogucnosti, koliko su se ostvarile?
Edit: Naravno, pitanje nije lako. Ako niko ne odgovori do kraja Rroland Garrosa, ja cu odgovoriti na pitanje.
Mislim da je odgovor 13:
Code:08/09/2008 Nadal Federer Novak Murray 11/05/2009 Nadal Federer Murray Novak 06/07/2009 Federer Nadal Murray Novak 17/08/2009 Federer Murray Nadal Novak 19/10/2009 Federer Nadal Novak Murray 01/02/2010 Federer Novak Murray Nadal 15/02/2010 Federer Novak Nadal Murray 05/07/2010 Nadal Novak Federer Murray 04/07/2011 Novak Nadal Federer Murray 17/19/2011 Novak Nadal Murray Federer 14/05/2012 Novak Federer Nadal Murray 05/11/2012 Novak Federer Murray Nadal 20/05/2013 Novak Murray Federer Nadal
Comment
-
Poprilicno sam siguran da je to tacan odgovor . Nisam ocekivao ovako brz odgovor, pa nisam proverio, ali da, to bi trebalo da je tacno. Ako je Nadal zdrav, ocekujem da taj broj do kraja godine bude 14. Nadam se i da ce na tom broju da se zaustave.
Comment
-
Gledam Tima kralja igrao je na RG, pa sada (odmah ovu nedelju) igra u Stutgartu, pa onda ide u Hale ... znaci momak ne staje.
A da ne govorimo o tome sta je sve uzastopno igrao pre RG ....
Izmedju genija i ludaka linija je tanka. Koliko god da mi je simpatican ovako toliko ume da me iznervira sa tim ""David Ferer" fazonom.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment