Originally posted by Stefan-kobe
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
-
Originally posted by Niki View PostOvaj tvoj post i glas koji si dao, nikako ne idu jedno uz drugo.
Amnesiac, samo jedan, postavio ga CW pre neko vreme, da te ne izlazem mislim da je Kuerten protiv nekoga bio, ali ne secam se. A mozda i nije bio iz 90ih, nego iz ranih nultih. Ali odgledao sam mnooogo highlightse i neke fantasticne bitke onako kroz najbitne poene. Zasto?
Znam da je trava sporija danas, poenta mi je bila da je trava bas trava, kretanje ti je krajnje limitirano i nije ni blizu onoga na sljaku. Nadal se privikao na to, promenio svoju igru skroz za travnati deo sezone, a Sampras to nije uradio za sljaku. Zato sam i rekao da je Rafa prilagodljivi teniser, ali prema odredjenih to nije tako. Ja se ne slazem s time i niko ne moze da me ubedi u suprotno.OVAKO
Comment
-
Da podebljamo prednost Rafaela Daleko najbolji igrač na šljaci svih vremena, ostale GS turnire osvojio preko najvećih rivala, za mene dovoljno
Originally posted by Stefan-kobe View PostPijan sam bio dok sam pisao post, istina stoji u mom glasu.
Bićeš banovan kad teta Olja vidi da si pijan dolazio na forum
Comment
-
Hahahah.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNikako. Sve su one pratili karijeru Samprasa, mnogo bolji igrac nego Nadala.
Nema veze, svako ima svoje mislenje, ali mislim da nije bas slucajnost to sto su svi glasali sa Samprasa.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostSlazem se sa Stefanom da ce vecina Rodzerovaca glasati za Samprasa, ali ne zbog toga sto glasaju protiv Rafe, nego sto im je Sampras srodniji teniser. Jer ako gotive Rodzera samim tim gotive i njegov nacin igre a onda ce gotiviti i Samprasa. Ja znam relativno dosta ljudi koji su presli sa Samprasa na Federera kada se Pit penzionisao.Last edited by Stefan-kobe; 25-09-15, 22:08.OVAKO
Comment
Comment