top5 svakako.... ali ipak iza feda i samprasa. i nole je u top5. iako je i iza rafe (eventualno jos laver da se ubaci ali ostali gore nabrojani ni slucajno) ... mada, kao sto rekoh, to se moze brzo promijeniti. zavisi od toga hoce li nole nastaviti u istom trenutnom ritmu i hoce li se rafa vratiti na stari kolosjek.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mnogo tesko, ako ne i nemoguce uporediti dve ere. Sto se podloge tice, tada i sada, pa to je nebo i zemlja.
Definitivno mnogo razlicitije podloge su tada bile, i fakt je da je jako tesko bilo postici uspeh na razlicite podloge. Secam se vrlo dobro da je Edberg propustio neverovatnu sansu 1989 godine da osvoji RG i bez obzira na manji broj GS koje je osvojio, da kompletria karijerni GS.
Ja subjektivno kazem da ono sto je Rafa postigao, da igru za sljaku, prilagodi na sve vrste podloge, je neverovatno. Posebno uspeh na Wimbledonu, gde on apsolutno nema sta da trazi sa svojom igrom. Ali, to je moje misljenje.
Comment
-
Originally posted by shminkaEto je, anketa
Lejver ili Gonzalez.
Borg i Federer slobodni u prvom kolu.
Potom Lejver ide na Borga a Rafa na Rodzera.
I onda veliko finale. Svaki izbor traje 3 dana.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostGdje je tu David Ferrerhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
NI, Ne bih, barem ne jos uvek. Najiskrenije ja uopste ne zelim da ih poredim. Vidim da je to sada aktuelno Novakovim osvajanjem 10 pocele su sve te price, ali meni su smesne.
Ne zbog Novaka jer je on po meni i pre ovog US bio jedan od najboljih ikada, vec zbog tog poredjenja ciji je duzi.... "Moja mama pravi lepse kolace, A moj tata ce da prebije tvog, VIDECES!"sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment