Originally posted by shminka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dajte jos koji post, jos neku ovako zanimljivu-roznovrsno kreativnu diskusiju, vidite da Mitrandir uziva.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostDajte jos koji post, jos neku ovako zanimljivu-roznovrsno kreativnu diskusiju, vidite da Mitrandir uziva.
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostI da je osvojio, to ne bi bio njegov najbolji tenis ikada, to nijedan Roletov navijac nije tvrdio, to je logika Nokijevih navijaca
Comment
-
Ma kako neko iz Srbije moze da navija za Rogera ili Nadala meni to nikada nece biti jasno
IzdajniciThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by Overlord View PostPo tvojoj logici ne navija se za Novaka Djokovica vec za zastavu. Pitanje je jesi li spreman da gledas oko 80 meceva godisnje zbog zastave ?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostI da je osvojio, to ne bi bio njegov najbolji tenis ikada, to nijedan Roletov navijac nije tvrdio, to je logika Nokijevih navijaca
------------
Salu na stranu, Arnel me je potakao da napravim jednu analizu. Za razliku od Bojane, on nije odgovori da zna koliko je sati, nego je dao turnire.
Komparirao sam indeks dominacije. To je inace indeks koji zavisi od podloge. Dakle, komparacija dva RG meca je smislena a jednog RG i jednog Uimbldon nije. Naravno, sve je samo okvirna indikacija. Dajem indeks za cijeli turnir i za meceve prije finala. Novak je pokvario zabavu u finalu u nekoliko slucajeva sto je imalo uticaja i na indeks dominacije.
Uimbledon
Cijeli turnir:
Code:2006 1.69 Gaske, Henman, Mau, Berdih, Ancic, Bjorkman, Nadal 2015 1.57 Dzumhur, Queri, Groth, Agut, Simon, Mari, Novak 2005 1.56 Matje, Minar, Kifer, Ferero, Gonzalez, Hjuit, Rodik 2014 1.49 Lorenci, Miler, Giraldo, Robredo, Vavrinka, Raonic, Novak 2003 1.43 Li, Kubek, Fish, Lopez, Salken, Rodik, Filipusis
Iskljucujuci finale:
Code:2015 1.87 Dzumhur, Queri, Groth, Agut, Simon, Mari 2014 1.82 Lorenci, Miler, Giraldo, Robredo, Vavrinka, Raonic 2006 1.81 Gaske, Henman, Mau, Berdih, Ancic, Bjorkman 2005 1.52 Matje, Minar, Kifer, Ferero, Gonzalez, Hjuit 2003 1.41 Li, Kubek, Fish, Lopez, Salken, Rodik
USO
Cijeli turnir:
Code:2007 1.54 Dzenkins, Kapdevil, Izner, Lopez, Rodik, Davidenko, Novak 2015 1.50 Majer, Darcis, Koli, Gaske, Vavrinka, Novak
Iskljucujuci finale:
Code:2015 1.71 Majer, Darcis, Koli, Gaske, Vavrinka 2007 1.58 Dzenkins, Kapdevil, Izner, Lopez, Rodik, Davidenko
Australija
Samo kao indikacija. Za cijeli turnir:
Code:2007 1.65 Fau, Bjorkman, Juzni, Novak, Robredo, Rodik, Gonzalez
Last edited by NI; 18-09-15, 20:32.
Comment
-
Napravio sam kardinalnu grešku kako sam samo mogao da zaboravim da postoji jedan navijač koji zna sve bolje od ostalih...izvinjenje, drugi put ću bolje paziti
Comment
-
-
@NI
Svaka tebi cast na brojevima i statistikama, kao i obicno, ali i sam znas da su brojevi i statistika kao bikini.
Pitanje je bilo u fazonu, da li je nekad' Federer igrao bolji tenis od ovogodisnjeg' USO-a.
Da! Na svim Slemovima koje sam naveo je igrao bolji tenis.
A gdje su Mastersi i drugi turniri.
Sad' u potpunosti razumijem CW-a. Pametan neki covjek.sigpic
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View Post@NI
Svaka tebi cast na brojevima i statistikama, kao i obicno, ali i sam znas da su brojevi i statistika kao bikini.
Pitanje je bilo u fazonu, da li je nekad' Federer igrao bolji tenis od ovogodisnjeg' USO-a.
Da! Na svim Slemovima koje sam naveo je igrao bolji tenis.
A gdje su Mastersi i drugi turniri.
Sad' u potpunosti razumijem CW-a. Pametan neki covjek.
Comment
Comment