A sta ima veze Novak sa ta izjava Rogera? On je rekao da je sada bolji igrac nego pred 10 godina i to je to. Naravno da je kompletniji, mislim da je Zdravkelja objasnio za to. Isto i Novak je sada kompletniji nego te 2011 kada je bio furiozan i mozda odigrao najbolji tenis u svoju karijeru. Normalno je to, kako vreme odmice igrac sazreva...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostA sta ima veze Novak sa ta izjava Rogera? On je rekao da je sada bolji igrac nego pred 10 godina i to je to. Naravno da je kompletniji, mislim da je Zdravkelja objasnio za to. Isto i Novak je sada kompletniji nego te 2011 kada je bio furiozan i mozda odigrao najbolji tenis u svoju karijeru. Normalno je to, kako vreme odmice igrac sazreva...
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZar je uopste bitno da li je Djokovic "drao" najboljeg Federera ili nesto losijeg Federera. Bitno je da ga je pobedjivao, tj da protiv jednog od najboljih igraca svih vremena (po mnogma i najboljeg) trenutno ima izjednacen skor, sa velikom verovatnocom da ce ici u plus.
Ne znam sta jos vise hocete, dfa napisete da je Novak pobedjivao vanzemaljce, hobotnice i ostale....???
Comment
-
Originally posted by FeliLopez View Postja nista matori, vidis da ionako ne pisem nista celu sezonu... pa rekoh da iz hobija malo iscimam zaklete novakovce kad ga vec spominju u tekstu o RFsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZar je uopste bitno da li je Djokovic "drao" najboljeg Federera ili nesto losijeg Federera. Bitno je da ga je pobedjivao, tj da protiv jednog od najboljih igraca svih vremena (po mnogma i najboljeg) trenutno ima izjednacen skor, sa velikom verovatnocom da ce ici u plus.
Ne znam sta jos vise hocete, dfa napisete da je Novak pobedjivao vanzemaljce, hobotnice i ostale....???
Originally posted by Stefan-kobe View PostRafa igra najbolje ikada.
Originally posted by cacanin View PostIzjavio je i da mu je najdraza pobeda u karijeri 1/2 RG 2011. Sve je jasno, ko hoce da razume .
Na slepo ipak pretpostavljam da mu je to najdraža pobeda u karijeri za 2011. Sumnjam da bi i najmanje dragu pobedu u GS finalu fiktivno menjao za nju.
Ovde je problem što Federerovi navijači razdraženi izjavom imaju nešto da rasprave. Malo je smešno dokle to ide, s jedne strane miljenik im je najbolji ikad i nemaju pojma oni koji se usude da pomisle drugačije, a ako taj njihov miljenik kaže "čekaj, stani, izvini" odmah ni on nema pojma.Last edited by Novak GO!; 18-08-15, 13:11.I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
Znam ja a zna jos podosta ljudi ovde...
Nisi u toku ...
Mada sada vidim da si "nov", tako da nije ni cudo sto nisi u toku.
Btw hvala na pohvali.Last edited by Sandugp; 18-08-15, 13:30.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Svako ko se ikad bavio nekim sportom razumije šta je Federer mislio pod pojmom "bolji" igrač. Svo ostalo pisanje je samo cisto ubijanje vremena i provokacija drugih
Comment
-
Recimo za priliku da sam poput mnogijeh novakovaca tenis otkrio famozne 2011-e ali ću i tako neiskusan smelo ustvrditi kako bi ovaj ovako mator Federer i bez misitčnog forhenda ali sa sadašnjom nadgradnjom volej igre kao i efikasnijim servisom uz primetan pomak na bekendu 2008-e osvojio Vimbldon.Last edited by pecaros; 18-08-15, 14:18.sigpic
Comment
Comment