Bolesno ne vidim ništa loše i toliko šokantno u tome
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by cacanin View PostPo meni skroz bolesno.
SMS na 1003Similis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by proudNolee View PostBolesno ne vidim ništa loše i toliko šokantno u tomeOriginally posted by Maxx-a View PostGrub izraz ,trazio je zamenu imena/skracenja sopstvenog na sajtu ATP, pretpostavljam iz marketinskih razloga i po savetima menadzera , neko je verovatno procenio da je tako marketabilnije u trenutku kada ima GS i igra svoj najbolji tenis a u ovom sportu znamo ipak okrece se ogroman novac, na stranu ljubavi prema istom. Nije ni prvi , ni poslednji verovatno Andrew /Andy Murray , Rodick, Thomas Mario/Tomy Haas, James /Jimmy Connors...
@Maxx-a
U smislu...
Milorad, Lepava, Dobrinka, Makrena, Fahreta, Miladinka...
Sramota me je, glupo mi je, seljacko mi je...
Bolje je Mica, Lepa, Mica...
A da, ne valja mi Stanislav hocu Stanislas ma neee lepse je Stan i bice vise novca MOZDA...
U tom slislu.
SMS na 1003
Comment
-
Nije njega sramota ili mu je glupo njegovog ime, jednostavno Stan je zvučnije, moćnije i upečatljivije, ljudi ga svakako zovu Stan pa zašto to onda ne bi bilo i zvanično* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Sta reci na ovo https://www.youtube.com/watch?v=o7mG...=false::)::)::) hahahahahahahahhhaahahahahha
Comment
-
B92: Tipsarević ide na operaciju http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=852576
Hmm da li je ovo greska celog tima...
Sta li je Janko do sad cekao...
SMS na 1003
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostJel zna neko hoce li se vracati Soderling tenisu?
+
At a press conference to make the announcement, Soderling said he is not announcing his retirement from the game and hopes to come back some day. But he also added that he would come back only if he was fit enough to compete in Grand Slam events.
jos su ga proglasili za direktora ATP Stockholm... tako da verovatno nece
Comment
-
Delpo najavio povratak za 22. septembar i učestvovanje na ATP Malezija Openu, kaže da oporavak ide brže od očekivanog.
“I always love to come back to Malaysia,”
“They have a great stadium, good crowd and good food at the lounge, too. I’ve not won the tournament, so it‘s going to be my goal to win it. Hopefully I can do well at Malaysia this year.”
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment