Hahahahahahah kakvi su oni bogovi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Zna li neko kako se ove grupe na WTF formiraju?
Po renkingu ili su prva dvojica nosioci grupa, a ostali se izvlače?Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by Nodi View Post
Comment
-
straxx90 ti si sretan, ja sam ovog svog pokusao nagovoriti na opkladu, al ne da se danas ni budala zajeb..., kontam kad si bas toliko uporan onda ces preko dzepa nauciti neke stvari, to je najbolja skola
Shminka ja sutra lagano na istampana ATP lista sa zvanicnog sajta i cekam najvise iz razloga sto sam prozvam kao navijac Rogera, pa zbog toga navodno mrzim sve sto je vezano za Djokovica...a ni slucajno da sam neko ko mozda malo vise zna o ATP bodovanju, ne mogu docekati, SUTRA JE MOJ DAN
Comment
-
Klimava i neutemeljena teorija bazirana na pretpostavkama, poznatija u novijoj teniskoj nauci kao tank-teorija, bliska takodje nedokazanoj teoriji struna iz sestinske nauke fizike, svojim padom dovodi Novaka na tron posle Londona.sigpic
Comment
-
Da li je moguce da su i oni ukapirali
Novak osvojio pehar, Nadal značajno uvećao prednost na ATP listiTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment