Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Neznam sto se toliko lozite na izajve Rogera i komentare Matsa ljudi zive u proslim vremenima i rado ih se secaju naravno sa razlogom ali sadasnja situacija na terenu pokazuje apsolutnu dominaciju jednog tenisera i po svemu prikazanom to ce trajati malo duzi vremenski period po meni narednih 5-6 godina gde ci NOVAK potuci vecinu rekorda koji postoje u tenisu, sve nece sigurno ali sam ubedjen da ce prestici Rogera po broju GS i duzini provedenih nedelja na 1 mestu po meni pocinje apsolutna dominacija jednog tenisera u narednih 5-6 godina a to sujetni ljudi jos uvek nemogu prihvatiti a cini se da je jedino Rafa to shvatio a morace i ostali hteli to ili ne
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostNeznam sto se toliko lozite na izajve Rogera i komentare Matsa ljudi zive u proslim vremenima i rado ih se secaju naravno sa razlogom ali sadasnja situacija na terenu pokazuje apsolutnu dominaciju jednog tenisera i po svemu prikazanom to ce trajati malo duzi vremenski period po meni narednih 5-6 godina gde ci NOVAK potuci vecinu rekorda koji postoje u tenisu, sve nece sigurno ali sam ubedjen da ce prestici Rogera po broju GS i duzini provedenih nedelja na 1 mestu po meni pocinje apsolutna dominacija jednog tenisera u narednih 5-6 godina a to sujetni ljudi jos uvek nemogu prihvatiti a cini se da je jedino Rafa to shvatio a morace i ostali hteli to ili ne
Eh kada bi se tako lako osvajali Slemovi...
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostNeznam sto se toliko lozite na izajve Rogera i komentare Matsa ljudi zive u proslim vremenima i rado ih se secaju naravno sa razlogom ali sadasnja situacija na terenu pokazuje apsolutnu dominaciju jednog tenisera i po svemu prikazanom to ce trajati malo duzi vremenski period po meni narednih 5-6 godina gde ci NOVAK potuci vecinu rekorda koji postoje u tenisu, sve nece sigurno ali sam ubedjen da ce prestici Rogera po broju GS i duzini provedenih nedelja na 1 mestu po meni pocinje apsolutna dominacija jednog tenisera u narednih 5-6 godina a to sujetni ljudi jos uvek nemogu prihvatiti a cini se da je jedino Rafa to shvatio a morace i ostali hteli to ili ne
Hajd' budi ti malo realan i vidi kolike su sanse da prestigne Feda po broju GS-ova ;)
Comment
-
Dale svaka cast,majstorski kao i uvijek ;)sigpic
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostSa koliko godina je Fed osvojio prvi gs?
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostA zasto vi mislite da Nole nece dominirati kao sto je to Federer radio?Pa pogledajte kako igra.Ne moze to tek tako da se raspadne...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment