Nije bila potrebna ova sedmica da bi se znalo...ali Novaka mora brinuti cinjenica da je od 2011. odsvojio samo 2 od 6 GSova...njegovo je vrijeme, ali bi ga morao bolje koristiti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostNije bila potrebna ova sedmica da bi se znalo...ali Novaka mora brinuti cinjenica da je od 2011. odsvojio samo 2 od 6 GSova...njegovo je vrijeme, ali bi ga morao bolje koristiti
Ovaj Wimbldon je velika prilika,i mislim da bi Novak morao da ga osvoji,kako god Marej igrao,Novak je bolji igrac,i mora da dokaze da je sa pravom broj 1 u svetu,da dominira kao sto je Federer dominirao nekada.
Comment
-
Originally posted by Vanja #66 View PostAli interesantno, nisu je ispustili dok su racunali QF...Last edited by Navras 16950; 28-06-13, 18:45.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Nema objasnjenja... Svetska globalizacija vodi specifican rat protiv cele planete...
Sto se tice GS turnira, ispravice se on na polovican ucinak u ove dve do kraja ove godine... U to ne treba sumnjati. USO je i prosle godine trebao biti njegov, ali kao sto je tad Prle rekao - zvezde su se poklopile Murrayu da mu se desi sto i Lendlu...
Comment
-
Jamie Baker zavrsio karijeru u 26.godini. Na ovogodisnjem Wimbledonu je ispao u kvalifikacijama.
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/23111034Last edited by Lord Aleksoni; 29-06-13, 13:44.
Comment
-
http://www.daviscup.com/en/draws-res...tieId=10005491
zanimljiv podatak na zvanicnom sajtu dejvis kupa koji kaze da je prije 35 god. u pauzi izmedju dizanja pehara na r.garosu i vimbldonu, tj. prvom od nekoliko njegovih channel slemova, partizanove teniske terene na autokomandi svojim prisustvom pocastio najbolji koji je uzeo reket u ruke
nazalost na netu o tome nema ni traga, nikakve arhive, nijednog clanka, nista..Last edited by cssr; 29-06-13, 21:47.
Comment
-
„Mislim da sve operacije i povrede koje sam imao tokom godina ne mogu da mi služen kao izgovor. Za sve morate da se borite, nije moguće kupiti ATP bodove, jer da je moguće, Gulbis bi bio najbolji na svetu“, rekao je Has.
Kakav Bogotac, Tommy oplodi mesigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Jel zna neko nesto vise o teniskim ligama koje se igraju po evropskim zemljama. Bašić je jedno vrijeme igrao Bundesligu, a neki dan i neku ligu u Zagrebu. Džumhur bi isto trebao igrati sad nekad Bundesligu. Gorčić je redovno igrao ligu u Italiji...A upoznao sam i neke momke koji su ih igrali u Belgiji i Niskozemskoj..
Kako sve to ferceraLast edited by shminka; 02-07-13, 09:50.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostJel zna neko nesto vise o teniskim ligama koje se igraju po evropskim zemljama. Bašić je jedno vrijeme igrao Bundesligu, a neki dan i neku ligu u Zagrebu. Džumhur bi isto trebao igrati sad nekad Bundesligu
A upoznao sam i neke momke koji su ih igrali u Belgiji i Niskozemskoj..
Kako sve to ferceraSignaturE se cheka ...sigpic
Comment
Comment