Nameštaju i ovako i onako, ali bar samo nagađamo i negodujemo ili odobravamo... a ovako da ne budu prvi i drugi u svojim kosturima sada napečac na RG, jer neko tako misli da je najbolje za ovaj (propali) tenis ... totalno bezveze i nefer, ako je do sada bila drugačija praksa, a jeste.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja koliko sam upoznat sa Wimbledonskom formulom ona glasi ovako:
Take ESP points at 18 June 2012
· Add 100% points earned for all grass court tournaments in the past 12 months
· Add 75% points earned for the best grass court tournament in the 12 months before that.
Federer ima nista u Monte Carlu, osvojen Madrid, polufinale Rima i polufinale RG-a..
Djokovic ima finale i osvojen Monte Carlo, cetvrtfinale Madrida, finale Rima i finale RG-a.
Nadal ima finale i osvojen Monte Carlo, 1/8 finala Madrida, osvojen Rim i osvojen RG..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Ne za ovo, za bilo koje
Ne bih imao nista protiv, jednostavno mislim da Roger ne moze preko nekog od njih dvojice na tri dobijena u sporim uslovima. Cak se bojim da bi ga i Murray slomio fizicki iako je Roger bio u ogromnom problemu na AOu generalno malo mu je falilo da ga dobije, iako dosta inferiorniji i povuceniji od SKota. Da je izdrzao fizicki vjerujem da bi ga i pobijedio. Vidjecemo u Madridu kako je radio i oce li napadati ozbiljnije Pariz ili ce sve karte baciti na W.sigpic
Comment
-
Comment