Koliko je Federer uzeo GS titula sa Nadalom i Novakom kao konkurencijom ?! Koliko se konkurencija iz Rogerovog primea razlikuje u odnosu na današnju ?! To što nije bilo dominantnih igrača kao što su Novak i Nadal danas (izuzev Federera) ne mijenja činjenicu da je konkurencija van TOP 3 bila mnogo mnogo jača. Blake, Kolja, Safin, Hewitt, Haas, Ljubičić, Roddick, Nalbandian, Coria itd su izmislili tenis za današnje indijance koje imamo u TOP 10, izuzev prve četvorke. Roger je igrao sa više generacija igrača nego ova dvojica, Roger je imao jaču konkurenciju nego ova dvojica. To nije mišljenje, to su činjenice. Rogerova dominacija kao produkt loše konkurencije može jedino imati na težini kad ga poredimo sa ATG kvalitetima iz drugih teniskih i zahtjevnijih era, poput 80-tih ili 90-tih, ali porediti ih sa ovom dvojicom i nabijati samo njemu na nos lošu konkurenciju je u najmanju ruku glupo, da ne kažem šta gore. ;)
Vidiš, zaboravio sam na Villasa, kao što sam na Pištol Peta neki dan. Sretan rođendan obojici, a s pivom se moram strpiti barem do ponedeljka.
Međutim, izaći ću u susret tako što ću staviti avatar velikog Argentinca.
Originally posted by ClayWarrior
View Post
Vidiš, zaboravio sam na Villasa, kao što sam na Pištol Peta neki dan. Sretan rođendan obojici, a s pivom se moram strpiti barem do ponedeljka.
Međutim, izaći ću u susret tako što ću staviti avatar velikog Argentinca.
Comment