Nisam mogao odoljeti, pa sam i rukomet i košarku žrtvovao za tenis. Snimak traje 2h i 37m, s tim da poslije svake pauze nakon 2 gejma, odmah prebacuju na sljedeći gejm. Snimak je kao što sam rekao odličan, odnosno kvalitet slike. Nisam to očekivao, da neću morati naprezati oči, ali problem je što na momente zaštopa po 15-20 sekundi, nekoliko puta na izuzetno bitnim poenima, pa mi to malo kvari koncepciju. U trećem setu koji je upravo pri kraju, nedostaje gejm u kojem je Borg brejknuo Johna, tako da nisam uspio sve pohvatati, ali jesam dovoljno da skontam kako su se stvari odvijale i šta je to presudilo za ovakav rezultat. Interesantno je to, kako nakon svakog gledanja otkriješ nešto novo.
Inače, u gornjem lijevom uglu je crvena petokraka pored koje piše Star sports, pa ne znam je li i kod tebe isti snimak ?!
Odličan i jako neizvjestan meč je ovo bio. Koliko mentalne borbe prije svega je ovdje bilo, to je fantastično.
Inače, u gornjem lijevom uglu je crvena petokraka pored koje piše Star sports, pa ne znam je li i kod tebe isti snimak ?!
Odličan i jako neizvjestan meč je ovo bio. Koliko mentalne borbe prije svega je ovdje bilo, to je fantastično.
Comment