Nakon onakve analize CW-a, vi obrcete iz supljeg u prazno o Nadalovom foliranju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Don Markoni View Post... samo kažem da tako može da razmišlja šira populacija i da onda poraz od Rosola, zbog te povrede, možda neće više toliko da posmatraju kao najveću senzaciju u istoriji ..Originally posted by ClayWarrior View PostOnaj ko ovo smatra najvecom senzacijom u istoriji nije se nagledao tenisa
Moram da priznam da si jedan od likova sa fantastičnim poznavanjem tenisa, ali si malko više ostrašćen, po mojim standardima ..Elem, da li ti pojam ''šira populacija'' i ''nagledao se tenisa'' idu zajedno ? Meni nikako ne idu, zato sam i napisao šta ko na koji način može da posmatra ...
Comment
-
Evo vam jedan cist primer koliko je pouzdana statistika na ATP sajtu kod meceva iz proslosti. Greska je klasicna, i ponavljali su je milion puta. Iz samo njima znanih razloga dupliraju as udarce i duple servis greske, sto je dovoljno da apsolutno sve bude pretumbano i pogresno. To izgleda ovako za mec koji sam analizirao i koji je na prethodnoj strani :
Moja, tacna statistika :
Code:Trajanje : 1 sat 7 minuta [B][COLOR="#FF0000"]Pit Sampras[/COLOR][/B] [B][COLOR="#0000CD"]Boris Beker[/COLOR][/B] 78/145 Ukupan broj osvojenih poena 67/145 70/41/29 Servisi (ukupno/prvi/drugi) 75/39/36 35/41 Učinak nakon ubačenog prvog servisa 36/39 24/29 Učinak nakon ubačenog drugog servisa 20/36 19/75 Učinak na servis protivnika 11/70 29/75 Vraćeni servisi 34/70 7/22 Krilo sa kog je vraćen servis (fh/bh) 15/19 35 Servis vineri 40 1 Duple servis greške 6 0/1 Realizacija brejk lopti 0/1 5 Servis gemovi bez izgubljenog poena 3 66 Razmene 1-4 (127) 61 10 Razmene 5-8 (15) 5 2 Razmene 9-12 (3) 1 Prosečan broj udaraca u poenu u meču : 2,7 Prosečan broj udaraca u poenu u meču na servis Samprasa : 2,97 Prosečan broj udaraca u poenu u meču na servis Bekera : 2,48
I njihova, pogresna :Attached FilesPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostManje od tri udarca je prosek Sta mislis CW,kako bi se oni snasli na ovako usporenim podlogama?
Morali bi dosta toga da menjaju u svojoj igri i zavisi da li bi ih promene zakacile na sredini ili na pocetku karijere. Sampras je u svakom slucaju uhvatio poslednji voz za svojih 7 titula na Vimbldonu, pitanje je sta bi bilo da smo kroz citave devedesete imali podlogu kao recimo na ovogodisnjem. A kod obojice bi trpeo i dvoranski rekord koji su imali, bukvalno bi sve bilo drugacije. Paradoks je da bi im sanse za osvajanje Rolan Garosa danas bile vecePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
CW ti znas zasto je Guillermo Coria prekino karijeru sa 27 godina."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Nema sanse da bi svesno napadali svaku priliku ako bi ih recimo neko prebacio na danasnje rekete, ovo je ipak jos uvek 1992. godina
Inace, sredinom decenije poceo je da se usporava i Vimbldon (neznatno) ali i Masters Kup. Zao mi je sto ne mogu da zavrsim statistiku meca ove dvojice rivala iz Hamburga 1996. ali nakon tog meca Masters Kup su prebacili na sporiju betonsku podlogu.. reketi su bili sve bolji i promene su bile neizbeznePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostCW ti znas zasto je Guillermo Coria prekino karijeru sa 27 godina.
Nadam se da se sada posvetio radu sa bratom Federikom ('92. godiste) i da cemo ga videti na velikim turnirima barem u pratnji brataPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostCW ti znas zasto je Guillermo Coria prekino karijeru sa 27 godina.
Interesantno je da je imao namjeru da odmah okonca karijeru u slucaju da je osvojio taj RG protiv Gaudio-a...Last edited by AK47; 05-07-12, 14:49.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Cito sam nesto da je u cetvrtom setu tog meca protiv Gaudia na RG izgubio brzinu i da mu servisi nekad nisu prelazili mrezu."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostCito sam nesto da je u cetvrtom setu tog meca protiv Gaudia na RG izgubio brzinu i da mu servisi nekad nisu prelazili mrezu.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by Torima View Postma šalimo se bre nemoj da se cimaš, vidiš da je dobro zezanje, pa da sam ja hejter jel bi napisao onakav post na Wimby temi?
a da Vule hoće da provocira, hoće i to je dokazao mnogo puta ;)
Comment
Comment