Originally posted by Vule_89
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vule_89 View PostKoliko procentualno ima titula na sljaci? 70% mastersa osvojio na dva turnira..
Al' mogao bi' da uvucem i tog tvog fana u ovu pricu, al' ne zelim, on jednostavno ima ime koje ne zasluzuje da se pojavljuje u citiranju tvog posta.
I nemoj me vise citirati, ne zelim da ulazim u bilo kakvu raspravu s tobom, samo cu da se smorimsigpic
Comment
-
Ljudi zasto toliko negativnih komentara o Rafinoj igri? Ja sam oduvek fan RF-a i njegovog stila igre ali necu da podcenjujem Rafinu igru...najbolji je na ovoj podlozi i defanzivi uopste....E sada da malo sagledamo realno situaciju. RF je kroz svoju karijeru prosao kroz faze prilagodjavanja na ovo usporavanje betona i trave i zaista mislim da je najkompletniji igrac ikad. Rafa je dobio usporeni beton i travu i to je iskoristio, znamo kako je to pre 5 godina izgledalo na USO i AO, jednostavno ,Marej je ove godine u Dubajiu rekao kada bi bilo vise ovakvih podloga RF bi opet bio No1...nazalost nema ih..kao rezultat toga dobijamo igrace poput Troickog koji znaju da prebacuju loptu a volej ce odigrati 2 puta godisnje i to postaje pomalo dosadno. A kada gledate Hasa odmaraju vam se oci......sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by SportMaster View PostKoliko se ovi Nadalovi navijači prse sa 10 slamova (6 na šljaci) i 21 masters (18 na šljaci)!!! ccc... Ipak preferiram raznovrsnost titula.
I ne znam zasto da se ne prsimo sa 10 GS titula, meni je svaka od tih titula vredna i ja je postujem. Ti ne moras.One and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View PostAli to je Masters, nije on kriv sto malo ko moze da ga zaustavi.
Al' mogao bi' da uvucem i tog tvog fana u ovu pricu, al' ne zelim, on jednostavno ima ime koje ne zasluzuje da se pojavljuje u citiranju tvog posta.
I nemoj me vise citirati, ne zelim da ulazim u bilo kakvu raspravu s tobom, samo cu da se smorimLast edited by SportMaster; 01-06-12, 00:05.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostNista lose nisam rekao o Nadalu..covek jeste najbolji na sljaci..to rezultati govore..samo se pitam da li mora protiv igraca kao sto je Istomin igrati toliko defanzivno..sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostTakav mu je stil igre bio Istomin ili XY....Pitas li me da li volim defanzivan stil ? ne volim!! Meni se samo jedno ne svidja u ovim raspravama, stalno se potencira Rogerova igra na sljaci, navodno slaba????LJudi pricamo o drugom najboljem igracu na sljaci ikada, da li je to ovde svima jasno...
Sreca pa ovde nema starijih ljubitelja tenisa i onih koji vole istoriju, ne bi te ostavili na miru dok si zivPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostSta rece bre?
Sreca pa ovde nema starijih ljubitelja tenisa i onih koji vole istoriju, ne bi te ostavili na miru dok si ziv
Comment
Comment