Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
One and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
-
Rafa na Raonica. Uzasan zrebOne and only - Rafael Nadal
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNovak na Rogera, zasto li nisam iznenadjen? Oh wait
Sto sam trazio to sam i dobio za ova dva Mastersa pred RG
Comment
-
Ja bih se rado menjala za Djokovicev zreb, i dalje mi nije jasno zasto se vi uvek zalite, mozes misliti dobija Feda, pa to mu je jedina prepreka, ali obzirom kako se vesto izbegavaju od USO, nece se ni ovde sresti sigurno.One and only - Rafael Nadal
Comment
-
-
Originally posted by notorious View PostDa, Del Potro ionako nije nikakva prepreka, a čeka ga i na RG kao i prošle godine, samo srećom ne u 3 kolu nego tek u četvrtfinalu, zamjena je Ferrer, obojica će kao đavoli od krsta pobjeći iz Rafinog dijela.sigpic
Comment
-
Notorious, na sta se ti konkrento zalis? Sto Ferrer nije kod Rafe? Pa nije ni kod Djokovica. Murray ce se boriti sa njim.
Zamisli i DelPo pobegao od Rafe. A Berdiha ne racunamo, jel? Ni Raonica u prvom kolu? Opet je Djokovic dobio najlaksu cetvrtinu, a do susreta sa Fedom je pitanje da li ce i doci, lepo su se do sad izbegavali.
Fedov zreb takodje nije tezak, mnogo je teza Rafina i Marejeva polovina.One and only - Rafael Nadal
Comment
-
Ja ne ocekujem nista, zaista. Prekalio s emali sad sa Fed, nece ponoviti iste greske sa Nadalom, kao onaj promasen zicer na 4-5 u TB.
Vladan mi samo nije jasan, nedeljama prica kako hoce Feda u zrebu, onda kad ga je dobio, ne prestaje da prica kako je sve namesteno Ili si ti Vladane samo pokusavao da izbaksuziras, pa ti nije uspelo? Ja da sam htela Feda i dobila Feda, bila bih zadovoljna i bolelo bi me uvo je li namesteno ili nije. Ali ti mi vise delujes besno, nego zadovoljno, a dobio si sta si hteo.One and only - Rafael Nadal
Comment
-
Žalim se na žrijebove najvećih turnira, mislim na GS, na AO ga je čekao Ferrer pa Murray koji je tu opasan Novaku jednako kao i Goaterer, a svakako su i 2 fizički najzahtjevnija protivnika. Prošle godine sam uoči USO rekao kako će svi udarači pobjeći od Nadala i da će ga čekati Murray, to je bilo jako teško pogoditi Nije Ferrer ali jeste Del Potro, obojica nisu kod Nadala, neće biti ni na RG dok će kod Novaka obavezno uletiti jedan, ali su to naravno teorije zavjere, a ne činjenice koje se ponavljaju iz godine u godinu iz turnira u turnir. Ako Goaterer ne pređe Nadala, biće u Novakovom dijelu 100%. Kršenje pravila teniske igre i namještanje žrijebova je više nego očigledno, zna se kome obje stvari najviše idu u prilog.
Comment
Comment