Nije tacno, pljuvacemo ga jer smo takav narod, to nam je u krvi, takva nam je srz i mentalitet, mi idemo protiv sebe i sami smo sebi najveci neprijatelji, najbolji smo i najgori u isto vreme, uvek bilo i bice...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostNovakovi navijaci vs Zile - ultimate battle
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAl zanimljiva je sada situacija majke mi, pre je bilo svadja na relaciji Novakovci vs Rogerovci sada smo dosli do Novakovi navijaci vs Novakovi navijaci
Prije bih rekao da cemo se ja i Maja posvadjati, nego oni medjusobnoEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNije tacno, pljuvacemo ga jer smo takav narod, to nam je u krvi, takva nam je srz i mentalitet, mi idemo protiv sebe i sami smo sebi najveci neprijatelji, najbolji smo i najgori u isto vreme, uvek bilo i bice...
Da imam pare ovog momenta bih istetovirao novaka i spartaka (endija vitfilda u ulozi) i imao bih dobar razlog i znacenje koje bi nosilo (a sebe smatram za dovoljno zrelu osobu da se nikada ne zapitam sto sam to tetovirao). Doduse tetovirao bih negde gde se ne vide tetovaze.
Eto tako ti je to moja draga dreamy pa ti sad vidi i pusti ribu samu
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostCekaj ako hoces da se vredjamo nije nikakav problem i nemoj da mi prosipas pamet mnogo ovde o mojim postovima kako su puni ,,patetike i defetizma''.I nemoj da pravis od mene budalu.Ja ne pljujem Novaka i nikada nisam.Njemu svaka cast,samo sam rekao da mu ne valja ovakvo ponasanje.Svi su odigrali na ovoj sljaci a samo njemu smetai jedva je pobedio 137 tenisera sveta.To za Majami kada sam rekao,rekao sam zato sto njemu stvarno Marej najmanje lezi pored Federera i to svi znaju.Mozda sam malo pregrubo rekao,ali ja sam takav,jer ne zelim mnogo da se nadam za sve stvari u zivotu,pa i za Novaka.MOzda sam i mali pesimista,ali pljuvac nisam,i ne moras da citas moje postove,ja svaciji citam jer ima pametno uvek da se procita na ovom forumu,a ti moje preskaci non stop,bas me briga...Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Ma opusti se Zile
Iskazi svoje misljenje, zato i postoji forum.
Sto se provokator dijela tice priznaj da si provokator i da pravis one sjajne klipove da niko ne bi sumnjao na tebe
Lakse je covjeku kad nista ne ocekuje, kad je pesimista, ja to razumijem, ali mislim da se itekako trudi i da je izuzetno posvecen zadnjih godinu i po dana.sigpic
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostBukvalno to Vladane,a ja nikako to ne zelim,samo sam rekao nesto.OK zvucim kao pesimista mnogo puta,ali sigurno ne kao provokator,a bezao sam iz skole da gledam Novakove meceve.Bukvalno nisam propustio ni jedan njegov mec,ako neki put propustim odlgedam reprizu i to sve od 2006 god.Ne znam majke mi,meni je bilo super ovde na forumu,ali izgleda da nisam ja za to...
Daj covece budi normalan i uzivaj u novoj dominaciji koja predstoji.
Opusteno samo. ;)There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Condition23 View Postza mene je on najbolji sportista kojeg je Sribija imala do sada i to mora da se postuje sad da prekine karijeru najbolji je ikada
E sad da li je najbolji sportista kojeg je Srbija imala, to je tesko reci.. jeste najbolji individualac, ali me nervira sto svi zaborave jednog Divca, jednog Stojakovica, Vidica, pa i Miljkovica koji je mozda najbolji svetski odbojkas, to svi zaboravljaju jer je tu Novak.. a to su ljudi koji su pre Novaka svetu pokazali kakve Srbija ima sportiste i koliko smo sportska zemlja, i kakvi smo ludaci....
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe mozes se sada izvaditi, ne pale te fore ovde.
Daj covece budi normalan i uzivaj u novoj dominaciji koja predstoji.
Opusteno samo. ;)
Comment
-
Originally posted by Navras View PostOpusteno Zix, niko ovde nikoga ne vredja, samo sam malo proanalizirao tvoje piskaranje i na sta se ono u principu svodi, to je koliko znam dozvoljeno i tome forum uostalom i sluzi. Budalom te nisam pravio, a i zasto bih? Kakav si ti privatno to me ic ne zanima, komentarisem iskljucivo ono sto si napisao i sta mislim o tome to sam i kazao. Zvuci grubo? Pa sta da radim, no hard feelings ;)
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostE brate pazi dovoljno sam sebi smesan sto sam poceo da se raspravljam,jos si mi ti rekao ,,te fore ne pale ovde''.Znas koliko me briga sta mislite,ja se ne slihtam i nikada necu,rekao sam samo istinu,a najveci moj skeckoji sam uradio ikada,je kada sam uzeo opravdanje iz skole nedelju dana i gledao RG 2008 kod kuce naravno,nisam imao para za Parzi :-) A palile kod tebe fore ili ne palile briga me.Ja protiv tebe nemam nista,ni protiv bilo koga na ovom forumu.E to shvati,a za ove fore misli sta hoces....
Vidim da smo istih godina pa bi bilo lepo da se oboje ponasamo u skladu sa njima, kao razmuni ljudi.
Izvini sto ti jutros rekao da si lud ako te je to uvredilo.
Ja sam takav da ne branim samo Novaka nego bilo kog srpskog sportistu, mnogo puta sam se svadjao ovde i sa Bojanom, Majom bas oko toga, pa ne samo sa njima nego celim forumom
Samo molim te brate nemoj biti pesimistaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostMa i za mene je on fenomenalan, ni ja ga ne osudjujem uopste, umem naravno da iznapusavam nesto sebi u bradu, ali nemam prava da zameram.. mislila sam u globalu na nas kao naciju, takvi smo.. I kod nas stvarno vazi ono pravilo: dok si najbolji volimo te, kad se malo srozas niko vise i ne pamti da si bio najbolji...
E sad da li je najbolji sportista kojeg je Srbija imala, to je tesko reci.. jeste najbolji individualac, ali me nervira sto svi zaborave jednog Divca, jednog Stojakovica, Vidica, pa i Miljkovica koji je mozda najbolji svetski odbojkas, to svi zaboravljaju jer je tu Novak.. a to su ljudi koji su pre Novaka svetu pokazali kakve Srbija ima sportiste i koliko smo sportska zemlja, i kakvi smo ludaci
Divac brat blesavi pusi pljugu u Kraljevu zbog njega sam probao prvu pljugu u zivotu.
Obrisace mi postove pola nema veze sa tenisom
Comment
-
Originally posted by TheZIX90 View PostMOje piskaranje u toku meceva je glupo i to sam priznajem,jer ja u toku mece izbacim devojku iz sobe i umem da opsujem NOvaka dosta puta.Znaci ono za vreme AO sto sam u toku finala pisao je iz besa i to ne racunam :-)Za Majami sam ti rekao zbog cega sam ono rekao,mada bilo je i to pregrubo,ali jbg ja se plasim Mareja kao niko drugi.Znaci opusteno vise necu reci nista grupo ili pateticno.Kacicu samo moje klipove koji nekima nisu ni dobri ovde posto moram i tu da se popravljam dosta,kao i u znanju iz tenisa....Last edited by Navras 16950; 09-05-12, 20:47.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNije tacno, pljuvacemo ga jer smo takav narod, to nam je u krvi, takva nam je srz i mentalitet, mi idemo protiv sebe i sami smo sebi najveci neprijatelji, najbolji smo i najgori u isto vreme, uvek bilo i bice...
A tu se i pravi razlika jer ne navijaju svi podjednako. Nekad ne smeš ni da kažeš nešto u odbranu svog igrača jer odmah ispadneš ''advokat'' ili još gore zaslepljen ili bolestan. A provokacije prolaze i uvek će ih biti, samo mislim da je rano za zbrajanja i neka poređenja ko je i koliko osvojio i da li će osvojiti u ovoj ili narednoj sezoni.
Samo iz tog razloga sam odreagovala na Majin post a kakav smo narod to svi dobro znamo ;)sigpic
Comment
Comment