Nisam siguran druze da se zna, moracemo da cekamo do petka. Mislim da imamo 5 kandidata.. Graf, Navratilovu, Lejvera, Samprasa i Federera. Po kljucu kojim se rukovode cini mi se da ce morati da biraju izmedju Stefi i Roda, sto je sasvim korektno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma šalim se, malo da rasteramo ove crne misli povodom takvih lista. I mene interesuje koga će da metnu da se šepuri na 1. mesto a nisam baš siguran da je svih pet od tvojih nabrojano baš na prvih pet na listi. Ali ti si tu sa ciframa neprikosnoven, tako da sam postavio ogradu oko tih 5 i izdvajam ga kao lično mišljenje u zapisnikLast edited by Torima; 20-03-12, 12:56.
Comment
-
Naravo, odlicna im je lista. Valjda je toliko bolji zbog boljeg skora na svim podlogama i onim silnim pobedama ostvarenim na travi. A i malo ih je mrzelo da gledaju dubl, sto bi to radili
Sad ce biti sve zanimljivije kako se ide ka vrhu, mislim da ce izbacivati po 20 veceras i sutra uveceLast edited by ClayWarrior; 21-03-12, 10:20.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Mislim da je, ako su se vec upustali u ovo, projekat morao biti daleko ozbiljniji.. u skladu sa renomeom imena koje njihova kuca predstavlja u svetu tenisa vec godinama
Voleo bih da mi objasne kako su tamo neku Klajsters ili Sancez-Vikario stavili ispred Kosea i Borotre, teniskih carobnjaka. I jedva cekam da u petak uvece vidim kako su rasporedili Agasija, Konorsa, Mekinroa i Lendla.. posto su razlike mikroskopske i stvar su licnog afinitetaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostI jedva cekam da u petak uvece vidim kako su rasporedili Agasija, Konorsa, Mekinroa i Lendla.. posto su razlike mikroskopske i stvar su licnog afinitetaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment