Prskaj je to uzeo samo da vidimo kad ce da je otvori,valjalo bi prije zrijeba ako stigne
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sad si me nasla, dan pre postavljanja.. ja bih vrlo rado ali znate koliko volim istoriju, posto Majamijeva nije bas mala i ne mogu da je spremim brzo, otpadam. Radim mec Federera i Samprasa, valja to napraviti sto bolje
Ako ce on da je uradi onda ne sumnjam da ce biti dobro.. samo ako nije zaboravioPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Eto koliko rpatim desavanja, nemam pojma da je prskaj rezervisao Majami, samo se nadam da on znahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
e ljudi evo me nisam zaboravio . Sad sam dosao kuci,juce se malo islo na plac sa drustvom pa se veselilo
Bice to do ujutru gotovo
@bojana pitao sam dachu, a secas se sigurno i tebe sam bio pitao iako je to vec bilo davnoLast edited by prskaj; 18-03-12, 17:33.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Gandalf View Post
Najbolji odg na b92 je "Koliko bi titula Federer imao da je znao kako treba da stiska pesnicu..." totalno retardirano, a sa druge strane, ko jos tako razmislja u toku meca, lako je reci kad ne igras, pa hladne glave mozes da razmislis, a ne kao u mecu, ludnica, nerviranje, slavlje i slicno, pa kad krenu emocije, samo puca.
Comment
-
Ljudi sta mislite da napravimo temu NASI TENISERI, gde bi pratili ucinke IGRACA i IGRACICA iz Srbije, Bosne, Hrvatske i CG...
Pratili bi detaljno sve rezultate igraca na svim nivoima i svim uzrastima...na kraju godine bi mogli da pravimo neke analize itd..Last edited by Aleksa9; 20-03-12, 10:21.
Comment
-
Originally posted by Aleksa9 View PostLjudi sta mislite da napravimo temu NASI TENISERI, gde bi pratili ucinke IGRACA i IGRACICA iz Srbije, Bosne, Hrvatske i CG...
Pratili bi detaljno sve rezultate igraca na svim nivoima i svim uzrastima...na kraju godine bi mogli da pravi neke analize itd..
Comment
-
Nadao sam se da ce projekat Tennis Channel-a o 100 najvecih igraca svih vremena biti ozbiljniji, ali se i kod njih sve svodi na ucinak na Mejdzorima.. jos kada se sastave muskarci i zene haos je neminovan
Da vidimo prvu grupu, od 100. do 71. mesta na njihovoj vecnoj listi
Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Nadao sam se da ce projekat Tennis Channel-a o 100 najvecih igraca svih vremena biti ozbiljniji, ali se i kod njih sve svodi na ucinak na Mejdzorima.. jos kada se sastave muskarci i zene haos je neminovan
Edit: pogotovu se tu želi prikazati što više Anglo-američkih igrača...
U svakom slučaju čestitka za temeljnost CWLast edited by Torima; 20-03-12, 11:59.
Comment
-
Znas da volim ovakve stvari, uzasno su mi zanimljive
Sad su me vec jako zainteresovali.. ako je Marija Sarapova veci teniser od jednog Gotfrida fon Krama onda sam ja osvajac Vimbldona da je covek rodjen kao Amerikanac ili Ozi, istorija tenisa bi izgledala malo drugacije. Ne bi bio problem ni sto je Nemac, u bilo kom drugom vremenu osim druge polovine 30-ih godina. Ali, koga za to briga kad je Marija postigla Forbes' top earning female athlete. Ako vec ovo rade nek rade ljudski, 70-ih godina (ali i pre i kasnije) nije se sve vrtelo oko Mejdzora, cak naprotiv. Igraci nisu bili milioneri kao danas pa je tako Borg propustao Rolan Garos da igra WTT, da zaradi daleko veci novac. A primera ima brdo
Cekamo nastavak i iscekujemo neocekivanoPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment