Originally posted by bojanaBG
View Post
Slazem se sa tobom sto se tice Wimbldona.Ne znam zasto ali ja imam osecaj da ce ga Nole tesko odbraniti,ajde Nole demantuj me Pre sezone sam rekao da po meni Novak uzima AO i RG od slemova i stojim pri tome.Doduse za US Open nisam prognozirao daleko mi je nekako,ali mislim da Novak ima dobre sanse da uzme RG ove godine,pa cak i da Fed bude kod njega u zrebu.Bice strasno napaljen da kompletira slemove,nesto kao Nadal na US openu 2010 godine...
Ali dosta tu stvari jos zavisi od forme,pa i od prethodnih mastersa,videcemo ko ce kako igrati na sljaci pre toga.Novak je rekao da ce tempirati formu za RG,i mislim da je to pametno,jer ce u roku od tri meseca odigrati RG,W,OI i US,znaci to ce biti glavni deo sezone.Ali naravno treba braniti u 4 mastersa koja je uzeo u prvoj polovini prosle godine,jer tako brani prvo mesto od izazivaca.
Bice izuzetno tesko,ali ako Novak bude igrao kao 2011,sve je moguce.Bar kad je u pitanju Djokovic su svi shvatili da nista nije nemoguce pa cak i da uzme sve slemove i OI
Comment